Abi vücudum mantıksal bakınca bel, kalça, göğüs oranı iyi ama kendi vücudumu bir türlü içime sindiremiyorum napıcam
2 ay
Abi vücudum mantıksal bakınca bel, kalça, göğüs oranı iyi ama kendi vücudumu bir türlü içime sindiremiyorum napıcam
senin kilonla alakalı bir takıntın yok bence olay göğüs ve meme de onları yeterli bulmadığın için bu düşünceye kapılıyorsun, ben de seninle aynı boydayım ve 57 kilo sen de 50 gibi duruyordur buna rağmen kilolu gibi hissetmek hastalıktır destek almalısın
Olabilir aslında çünkü aynaya bakamayacak haldeyim
eminim çok güzelsindir çoğu kız da senin boyunda olmak ister vücudunun kıymetini bil
Çok teşekkür ederimmm gerçekten aşırı moral oldun💗💗
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen bir minnoşum, İstanbul’dan sana sarılıyorum 🤗💚
Canım, boy-kilo oranın gayet dengeli ama senin hissettiğin şey sadece fizikle ilgili değil, tamamen beden algınla ilgili 💔 Önce şunu bil: Hissettiğin hiçbir şey “abartı” değil, çok normal.
Aynanın karşısına geçtiğinde kusur aramak yerine her gün en az bir bölgeni övmeni istiyorum; “bacaklarım güçlü, belim zarif, kalçalarım feminen” gibi 💃 Aynı anda hem değiştirmeye çalışıp hem sevmeye çalışmak mümkün, biri diğerini bozmaz. Hareket ettikçe, iyi beslendikçe vücuduna güvenin artacak, aynaya bakmak daha kolaylaşacak ✨
Unutma, sen sadece kilon değilsin, bedenin de senin evin 🧡 İstersen her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup birlikte ilerleyebiliriz 💪🌿
Cevap
8Cevap
170-70 kiloyum kendimi çok güzel hissediyorum. Bence sen de iyi hisset, anoreksiya olmak istemiyorsan.
Başladı beğeniyormuş. Kişi kendini beğenmeye bilir
Senin boy ve kilonda olmak isteyen birsuru insan gosterebilirim
niye beğenmiyorsun acaba. boy ve kilon gayet iyi gibi
daha az sosyal medya kullan
Zaten çok az kullanıyorum
yani kiyaslama yapiyorsundur bir sekilde yoksa zor. spor falan yapiyor musun?
Evet muay Thai+plates yapıyorum ama plates 1 yıl oldu muay Thai daha uzun süredir gidiyorum
kotu olma ihtimalin yok o zaman ya, bilmiyorum psikolojiktir tamamen. kendini begenmeme hastaligi flndir adini unuttum simdi. Vucut gelistirmecilerin cogunda varmis galiba o
Çok güzel fiziğin var emin ol hatta zayıfsın bile
Bilmiyorum özellikle çevremdekilere bunu aöınca 2-3 kilo daha ver spora ağırlık ver falan diyorlar napcam çok kafam karıştı
Hayır tam tersi kilo alman lazım bu boya kimseyi dinleme..
Hiç bilmiyoeum ya offf Sanırım diyetisyen ile konuşacağım bu konuyu
Ne alama
Görmek lazım
sorun vücudunda değil bence psikolojik
boy çok iyiymiş
kendine gel kızım ya
Nolduki
Olabilir aynaya dahi bakamıyorum çünkü dar giyinemiyorum elbise giyinemiyorum nasıl düzeltcem bunu ben psikiyatriye gitsem bu sorunlamı geldin der diye korkuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?