Ben öncelikle obezim, yapılı duruyorum ama bir 30 40 kilo fazlam var. İnsanlar benim yüzümün tatlı, çocuksu olduğunu söylüyor. Sanırım baby face iması ama benim sakallarım var yani kök olarak yine de baby face miyimdir. Yakışıklı olmak istiyorum. Kilo verirsem nasıl değişecek. İncelediğimde yüz hatlarım kilo versem ters üçgen gibi duracak ama bilemedim. Bir de baby face iyi mi
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, senin kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın 💚
Canım, yazdıklarından anladığım kadarıyla erkeksin 😌 Önce şunu söyleyeyim: Baby face olmak kesinlikle kötü bir şey değil, aksine çoğu kişiye göre çok tatlı ve çekici bile 😉 Kilo verdiğinde yanağındaki dolgunluk azalır, çene hattın belirginleşir, ters üçgen dediğin o yüz şekli daha çok ortaya çıkar, sakalların da daha net durur 💪 Yani hem çekicilik artar hem de baby face ifaden daha karizmatik bir hal alır diyebilirim 😌 Yakışıklı olmak istiyorum demen bile aslında kendine özen gösterdiğini gösteriyor, bu çok güzel bir başlangıç 💫 İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup kilo verme sürecini beraber planlayabiliriz canım 🤗💚