Neden kizlarin isteklerine bu kadar bagli kaldin? sen busun begenen begenir begenmeyen begenmesin, olgun seven var bebeksi seven var illa seven biri cikar karsina fazla kasma
3
23 Yorumla
Soran
+1 yıl
Genelde muhteşem yüzyıl sezonundan itibaren sakal modasının b*ku çıktı herkes sakal bırakıp at hırsızı gibi geziyor bayan arkadaşlarda genelde böyle kişilerden hoşlanıyor, ben temiz yüzlü birisinden hoşlanan kız görmedimde o yüzden, yoksa kızların isteğine istesemde bağlı kalamıyorum çünkü sakal çıkmıyor☺️😂😂
neden oyle birsey dusunuyorsun ki? bak bende oyle suslu puslu gezen surekli makyaj yapan bir tip degilim ne bicim kizim ben diye kendime yukleniyordum sonra dedim ki, abi ben buyum ya onlar gibi olmak zorunda degilim, sevecek varsa boyle sevsin sevmicekse de sevmesin anasini satim kimseye minnet etmem 😄
Ben önceden senin gibi düşünüyordum fakat şu an acayip bir yalnızlık yaşıyorum hiç arkadaşım yok 😬😬😬 ailemden farklı şehirde yaşamamında sebebi var fakat şimdi ki kızlar çok şey istiyor 😩 keşke aynı şehirde olsak çok iyi arkadaş olurduk 👍🏻👸🏻☺️
hangi sehirde oldugumu nerden biliyorsun ki şehrimi yazmamistim 😄 bende olumune yalnizlik yasiyorum ama gercekten umrumda degil beni genel olarak konulmus guzel kiz kriterlerine uydugum icin sevmesin, sanada bir tavsiyem kizlar himaye altina almak degil himaye altina girmek ister 😄
Bakalım hayırlısı 2 sene harp okuluna girmek için uğraştım fakat sözlü mülakatlarda soruları bilmeme rağmen elendim şimdi polisliği deneyeceğim bakalım inşallah girerimde hayatım kurtulur☺️☺️
😂😂 öyle takılma gibi değilde ciddi bir ilişki istiyorum fakat kızlarla tanışma konusunda biraz geriyim yani kızları nasıl bir tutum sergileyeceğini bilemediğim için tanışmaktan vazgeçiyorum, temiz yüzlü olmamın kızlara farklı görünmeme sebep oluyor olumlu mu yoksa olumsuz mu bilmiyorum fakat bir çoğu at hırsızı tiple takılıyor☺️
Fotoğrafta görünüşüme fazla aldanma boyum 1,70 yanımda benden küçük yaşta olanlar büyük görünüyor fakat ben daha büyüğüm sorun bu değil özellikle bayanlar çocuksun muhabbeti yapıyorlar onu sevmiyorum😬
En İyi Cevaplar