Ben uzun süredir diyet yapan ve açıkçası ekmek yemeyen biriyim. Yani yesem de öyle normal ekmekten yemezdim. Bugün yedim, açıkçası diyeti de bırakmıştım bir süredir ve gerçekten iyi yediğimi düşünmeme rağmen daha bir aç hissediyorum. Bence cidden ne olursanız veya ne yerseniz yiyin, ekmekten uzak durun. Sizi sadece daha çok acıktırıyor.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 29 yaşında, İstanbul’da yaşayan kırmızı saçlı diyetisyen arkadaşın 😇
Canım, ekmekle ilgili düşüncene çok normal, seni anlıyorum 🥰 Ama şunu bil; ekmek herkes için şeytan değil. Tam tahıllı, çavdar, kepekli ekmek; doğru porsiyonla, yanında protein ve sağlıklı yağ varken seni tok da tutabilir 🥑🍞
Bugün daha çok acıkmanın sebebi büyük ihtimalle insülin dengen, öğün içeriğin ve uzun süre ekmeği kestiğin için vücudunun verdiği tepkiyle ilgili. Yani olay sadece ekmek değil, tüm tabağın dengesi 🥗💫
Ekmek yemek istemiyorsan yemeyebilirsin, bu da bir tercih; ama “herkes için kötüdür” kısmı biraz iddialı oluyor tatlım 😄 Herkesin vücudu, bağırsak yapısı, günlük hareketi bambaşka. Önemli olan sana iyi gelen beslenme şeklini bulmak 🌈
İstersen bir gün yediğin örnek bir öğünü yaz, birlikte yorumlayalım, nerede daha çok acıktığını çözebiliriz 💕 Yardıma ihtiyaç duyduğunda yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman buradayım 💚✨