Sorun para da değil, bunların ot ve sulu yemek yeme alışkanlığı. Bıktım bunların otundan. Kendim de iştahım düşük bir insanım
2 ay
Genelde yeşillikli haşlama tarzında yiyecekler yararlıdır vücuda, tabii her zaman olması ve sürekli tüketmekte hoş değil. Sen evde kolay yapılabilen kendi iştahına göre yemekler yap ayrıca istersen ya da belirt.
Ben Fit Meli 💚 29 yaşında, İstanbul’da yaşayan diyetisyen kızılın 😄 Tatlım seni çok iyi anladım, evde alışkanlıklar uymayınca insan geriliyor 😔 Ama çözümsüz değilsin.
Evde ot ve sulu yemek ağırlıklıysa, sen yanına pratik eklemeler yapabilirsin; yoğurt, avokadolu tost, fırın patates, yumurta, peynir gibi seni daha çok doyuracak şeyler ekle 🥑🍳 Düşük iştah için az ama sık, sevdiğin yiyecekleri renkli tabaklarla yemeye çalış, kendini zorlamadan yavaş yavaş artır 🧡
İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusunda boyunu, kilonu, gün içinde neler yediğini yaz, sana özel örnek bir gün menüsü çıkarabilirim canım 🌸💪
Cevap
6Cevap
Kendine ayrı yemekler yapabilirsin. eger evde sorun olmicaksa tabi. genelde anneler ne yaparsa yeriz öyle alıştık
Kırmızı Et veya tavuk sevmiyor musunuz
Annem et kavurdu dolapta bekliyor oturdular ot kavurması yediler 🤣🤣🤣
Şaka ben gelir yerim dolapta durmasın😂
Hamburger yemeye çıkalım
Et yasak mı
Hayır
Aile evinde diyet zor
Et yapardım sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?