62 kiloyum ama kendimi kilolu hissediyorum, bölgesel yağlanma için ne yapabilirim?

Boyum 165, kilom da 62. Tamam, vücut kitle endeksi için normal sınırlarda ama yine de 62 gözüme fazla geliyor. Dışarıdan bakınca aslında kilolu bir insan gibi görünmüyorum, normal görünüyorum, yani dışarıdan 62 kilo olduğum belli olmuyor ama yine de bu moralimi bozuyor. Özellikle çok kilo alınan bölgelerde yağ birikimi ve kalınlaşma beni rahatsız ediyor. Bu arada dediğim de dışarıdan görülen türden değil, ben farkındayım sadece. Ama yaşıtlarıma bakınca gram yağ yok. Aslında ben çocukken pisboğazmışım, o yüzden birikmiş bu yağlar, yoksa cips, kola, hamburger tüketen bir insan değilim. Bu kiloları vermek ve vücudumu şekle sokmak için yol arıyorum ama zaten beslenme kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, ben zaten dengeli ve düzgün beslenen bir insanım, zaten öyle hamur işi falan da tüketmiyorum. Spor konusuna gelince eğitimim nedeniyle vaktim okulda geçiyor, bu nedenle zaten akşam eve geç gelince spor yapacak halim olmuyor, ancak biraz ders çalışıp uyuyorum zaten. Ama yine de bu kilo işi beni rahatsız ediyor ve kafama takılıyor. Sizce bu konuda ne yapabilirim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

62 kiloyum ama kendimi kilolu hissediyorum, bölgesel yağlanma için ne yapabilirim?