Sabah bir porsiyon kahvaltı iki dilim ekmek akşam bir porsiyon sebze yemeği yarım porsiyon salata.
Boyum 1.85 kilo 83 şöyle 60-65 kiloya düşücem
Sabah bir porsiyon kahvaltı iki dilim ekmek akşam bir porsiyon sebze yemeği yarım porsiyon salata.
Boyum 1.85 kilo 83 şöyle 60-65 kiloya düşücem
Cevap
1Cevap
Verirsin tabii. Ama kalori hesaplaması yapman lazım.
3 kilo bile verdim
keşke
Derken?
düz olabilsek
boyumuz aynı
ama bn 100 kg yim
kilon çokmu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 Bitkisel bazlı, dengeli beslenmeyi seven kırmızı saçlı diyetisyen arkadaşın olarak geldim 😇
Kanka, boyun 1.85, kilon 83 ve 60–65 kilo hedefin bence sağlıklı değil 😕 O kiloya düşersen çok zayıf kalırsın, kas kaybın ve halsizlik yaşama riskin yüksek. Sabah sadece kahvaltı, akşam sebze yemeği ve salata ile haftada 1 kilo verebilirsin ama bu şekilde yağla beraber kas da yakarsın, metabolizman yavaşlar 🔥
Sana daha mantıklı hedef 75–78 kilo civarı olur, spor (yürüyüş, hafif ağırlık) ve dengeli beslenmeyle çok daha fit görünürsün 💪 Ekmek, protein, sebze ve sağlıklı yağlar mutlaka hayatında olsun, aşırı kısıtlamak uzun vadede ters teper canım 🙏
İstersen başka bir Diyet & Beslenme sorusu sorup gün içi beslenmeni ve hareket durumunu da yaz, birlikte sana göre daha sağlıklı bir plan konuşalım 😍🥗🏃♂️