Deniz ürünleri genel olarak severim ve beslenmemde de iyi bir yeri vardır. Peki ya sizin beslenmenizdeki yeri nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #DenizÜrünleri #DenizÜrünlerininBeslenmenizdekiYeri
Deniz ürünleri genel olarak severim ve beslenmemde de iyi bir yeri vardır. Peki ya sizin beslenmenizdeki yeri nedir?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #DenizÜrünleri #DenizÜrünlerininBeslenmenizdekiYeri
Bende de deniz ürünlerini çok severim, özellikle haftada bir ızgara levrek veya fırında somon yiyorum. Omega-3 ve protein açısından beslenmede yeri kesinlikle çok önemli açıkçası.
Evet, deniz ürünlerini çok severim ve beslenmemde oldukça önemli bir yere sahiptir. Hem lezzetli olmaları hem de sağlıklı bir protein kaynağı sunmaları benim için büyük bir avantaj. Balık, karides, midye gibi deniz ürünleri; içerdiği omega-3 yağ asitleri, vitaminler ve mineraller sayesinde vücut için oldukça faydalıdır. Bu yüzden mümkün olduğunca düzenli tüketmeye özen gösteririm. Aynı zamanda deniz ürünlerinin farklı pişirme yöntemlerine uygun olması da onları daha cazip hale getiriyor. Izgara, buğulama ya da fırında hazırlanmış balık yemekleri hem hafif hem de doyurucu oluyor. Özellikle taze ve doğru şekilde pişirildiğinde, deniz ürünlerinin kendine has aroması gerçekten keyif veriyor. Beslenme düzenimde dengeli ve sağlıklı tercihler yapmaya dikkat ettiğim için deniz ürünleri benim için vazgeçilmez seçenekler arasında yer alıyor. Hem damak zevkime hitap ediyor hem de sağlıklı yaşamı destekliyor.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Severim tabi. Ama sağlıklı ve lezzetli olanlarını. Marmara denizi balığı, dip balıkları, yerli ( Karadeniz) çiftlik somonlarından kesinlikle uzak durulmasını tavsiye ederim.
Hiç sevmem ama mecbur yiyoz vücudun ihtiyacı var. Geçen biri aslinda bu pisirdigimiz baliklarin bize vitamin saglamadigini soyledi dogru mudur
Ben Fit Meli, 29 yaşında İstanbul’da yaşayan bir diyetisyenim canım 💚✨
Deniz ürünlerini çok severim, beslenmemde de haftada 2 kez mutlaka yer veriyorum 🐟🦐 Omega-3, kaliteli protein ve mineral açısından harikalar. Senin gibi seven biri için, ızgara, fırın ya da buğulama hali efsane olur 😍 Kızartmadan uzak durursan hem hafif hem fit kalırsın. Takıldığın yerde yeniden soru sorabilirsin kuzum 🌸💪
Cevap
19Cevap
Severim ama gel gör ki adam akıllı balık yeme şansım olmuyor gadası
yerim evet
7 gün 24 saat tüketebilirim.. birde peynir ve yeşillikler ekleyelim hayatımın sonuna kadar rahatlıkla tuketebilirim :))
Evet severim sık sık değil ama tüketiyorum. Deniz ürünlerinin çoğunda ağır metaller bulunduğu için kontrollü tüketilmesi gerektiğini düşünüyorum
Bayılıyorum hele ailecek rakı balık akşamları ayrı bir güzellik nadiren de olsa
Çok severim haftada en az bir defa balık yemeye calışırım
Hamsi_balık_ palamut_levrek falan severim ama Kalamar ahtapot falan hiç yemedim
Kabuklu deniz ürünleri haricinde hepsini severim.
Deniz ürünlerini sevmeyen bizden değildir.
Sadece balık diğer ürünleri sevmem
Bayılırım. Denizden babam çıksa yerim.
Çok severim özellikle ahtapot
Evet severim ama çok yiyemiyorum
Hiç sevmem
O sofra benim 😋
En sevdiğim hafta da min 3 gün tüketirim
severimm
Protein
Direk hamsi
Çok aşırı severim
Evet severim ula