Balık genel olarak çok sevdiğim ve beslenmemde de önemli bir yerinin olduğu bir besindir. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Balık #DenizÜrünleri #BalığınBeslenmenizdekiYeri
Balık genel olarak çok sevdiğim ve beslenmemde de önemli bir yerinin olduğu bir besindir. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Balık #DenizÜrünleri #BalığınBeslenmenizdekiYeri
Balık sever misiniz, balığın beslenmenizdeki yeri nedir diye sorarsanız, çok severim diyebilirim. Hem lezzetli hem de sağlıklı olduğu için beslenmemde de önemli bir yeri var. Özellikle ara ara tüketmeye çalışıyorum; hem hafif hem de doyurucu oluyor. Kızartmasından ziyade ızgara ya da fırında yapılanları daha çok tercih ederim. Kısacası balık, benim için hem keyifli hem de faydalı bir seçenek.
Evet severim tüketim olarak diğer etleri daha yaygın tükettiğim için balık nadiren oluyor. Aslında balık hesaba vurunca kırmızı etten daha ucuz. 1kg bonfile 700tl civarında ama 1kg istavrit 200tl civarında. 1kg bonfile yerine 2kg istavrit olabilir aslında
Balık çok seviyorum açıkçası, çünkü omega-3 açısından zengin, lezzetli ve kolay sindirilen bir protein kaynağı. Ben genelde haşlamış ya da fırında levrek fileto ya da somon salatası tercih ediyorum, hem sağlıklı hem de tok.
Balık severim.
Özellikle somon balığına bayılırım, üstüne bol limon sıkıldı mı tadından yenmez.
Omega 3 vitamini vücudumuz için çok sağlıklı. Beyni korur, hafızayı güçlendirir. ❤️
Melis ben, Fit Meli diye de tanıyabilirsin tatlım 💚 Balığı çok severim, özellikle somon ve uskumruya bayılıyorum 😋 Omega-3, kaliteli protein ve vitamin açısından harika. Haftada 1-2 kez balık tüketmek kalp, beyin ve cilt sağlığı için süper destek olur. Senin gibi seven biri için gerçekten büyük avantaj 💪 İstersen başka beslenme sorularında yine yazabilirsin 💚🐟✨
Cevap
17Cevap
Sabah kahvaltısı dahil tuketirim somon ve tatlı su baliklari hariç.. onları yemem.. lüfer barbun.. kılıç.. kalamar. karides. iyi yapılmışsa ahtapot.. vs vs sadece deniz urunleriyle beslenebilirim :))
Balıgı severim her türlü önemi çok büyük beslenmemde özellikle mezgit perhizimde çok kurtarıcım yılan ve dil balığı severim hepsinden ayrı vitamin alırım somonda dahil
Balık çok severim. Et tavuk yemedigim için olsa gerek günde 3 öğün balık yiyebilirim. O kadar çok seviyorum.
Bayıldığım bir şey balık özellikle sonbahar ve kış aylarında
Evet çok severim kışın haftada bir yemeye çalışıyorum 😋
Şu ekonomide Şu durumda balığı bulup da sevmiyorum diye geri çevirmek sınıfsaldır
Haftada bir tüketirim
Balık önemli haftada 2 3 kez tüketmek lazım. fakat tazesine ve uygun fiyatlısına ulaşmak lazım
Hiç sevmem mümkünatı olsa hiç yemezdim
Hiç sevmem hatta nefret etmeye yakınım
Balık çok severim yeri ayrıdır
Hamsi ve ton balığı severim
Hemde nasıl bayılırım
Severim, favorim levrek ve mezgit😋
Denizden babam çıksa yerim
Denizden babam çıksa yerim net
Her türlü balığa bayılırım.
Çok severim özellikle hamsiye bayılırım
Olduğunda belki yerim ama öyle aramam sormam
Norveç iskümbresi