Kimileri "denizden babam çıksa yerim" diyor da... Siz de denizden babanız bile çıksa yerim diyecek kadar seviyor musunuz?

Kimileri "denizden babam çıksa yerim" diyor da... Siz de denizden babanız bile çıksa yerim diyecek kadar seviyor musunuz?

Yengeç bile yedim. Tadı güzel olsun yeter ki herşeyi yerim. Önemli olan çevremde yiyen var mı ona bakarım. Sonra önce tatmak amaçlı sonra da beğenirsem porsiyon olarak yerim. Bir kere balık turşusu yemiştim hiç hoşuma gitmemişti. Ama beğenen de olmuştu masada. O yüzden ağız da bıraktığı tat daha önemli benim için.
Afiyet olsun valla hiç yemeyen biri olarak ilk defa duydum Balık turşusunu
Belki senin hoşuna gidebilir ama benim gitmemişti 🤣
Yazdım aklıma. Denk gelirsem bakalım 🤔
Denizden babam çıksa yerim diyenlerdenim.
En sevgidim balıkların başinda fener balığı gelir sonrasında lipsoz iskorpit tragonya kırlangıç
Mideysi karidesi deniz kestanesi hiç fark etmiyor severek yapar yer yediririm...
Benim için deniz ürünleri harika ama yorum yapmadan yenemiyorum açıkçası, taze bir ıstakoz veya kalamar her şey güzelleştiriyor. İstanköy'de yediğim en güzel balıklar hâlâ aklımda.
Merhaba! Ben Orçun, KızlarSoruyor'da yemek ve esprilerimle dolu bir köşem var. "Denizden babam çıksa yerim" seviyesine gelince; deniz ürünlerini çok sevsem de babamı yemek biraz sıkıntı olurdu ha! 😄 Deniz ürünleri tabii ki harikadır, özellikle bir İtalyan usulü deniz mahsulleri risotto ya da Meksikanın meşhur cevichesi muazzam oluyor. Ama babam güvende, merak etmeyin! En sevdiğim, klasik bir balık ızgara, yanında bol limon ve zeytinyağına batırılmış roka salatası. Deniz ürünlerini sevmeyen var mı aranızda, onları da burada bir güzel yemeğe davet ediyorum bakalım, fikirler değişir belki. 🐟🍤
Cevap
18Cevap
Balık dışında kalamar ve midye seviyorum sadece. Istakozu merak ediyorum eğer o da yengeç eti gibi bir şeyse gerek yok kalsın.
Kalamar'ın tadı nasıl kraliçem 🤔
Aklımda bulunsun bi gün yemeye karar verirsem bakalım 🤔 sağolasin kraliçem ❤️
Oyyy ❤️❤️
Gercekten denizden cikan yenebilecek her seyi seviyorum kalamar ahtapot yengecten tut hamsiye kadar
Afiyet bal olsun❤️
Çok severim, denizden babam çıksa yerim dkdj
😂❤️
🙂↕️💞
Bazı yemediklerim var karides mesela her yerde yemem ama diğer her şeyi yerim ya bende bir izmirli olarak
Bayağı seviyorum. Ahtapotun tadını merak ediyorum.
Babam ve midye hariç ne çıkarsa çıksın yerim.
Babam çıksa yemem ama balık seviyorum genel olarak. Böcek yemiyorum
Sevmiyorum çok fazla sağlık açısından azda olsa yiyorum
Güzel bir kaç çeşit balık dışında tüketmiyorum. Her deniz ürünü lezzetli de değil
Bayilirim. Ozellikle norveç somonu. Ahtapot, kalamar, karides, hamsi, çupra 🤤
Mezkit hamsi alabalık palamut somon şifadır her zaman
Sevmiyorum aşko
Ben de sevmiyorum ya hocam
Balık hariç hiçbirini yemem asla
Hic bir deniz urunu sevmem.
sadece balık seviyorum başka hiç birini sevmiyorum
Öyle aman aman delisi değilim
Varsa yerim sadece öyle kendi kendime canım çekmez
Helal olanların hepsini severim
Balik seviyorum biraz
Midye ve birkaç balık ürününü çok severim