Son zamanlarda birazcık kilo aldım kendime yakıştırıyorum ama giydiğim şeyler artık olmuyor. Sizce kilo versem mi?

Son zamanlarda birazcık kilo aldım kendime yakıştırıyorum ama giydiğim şeyler artık olmuyor. Sizce kilo versem mi?

Cevap
37Cevap
Yani tam sınır aslında.. azıcık daha kilo olsan. Şişko bişi olursun. Geri dönülmez bir yola girersin
. Bu yüzden %20 kadar zayıfla derim. Risk alma
Ne teşhirci bir poz bu ya kısıtlı olarak yapmış erkekler salya akıtsın diye Bir de soruyor
Ne saçmalıyorsun ya ne teşhiri
Verdiğin poz diyorum normal bir poz mu sence yani çok çirkinim deyip iltifat bekleyen kızlar gibisin bana göre bir şey demedim O zaman normal bir fotoğrafını koysaydın madem bu sorunun cevabını merak ediyorsun
Şahsen baya iyi duruyorsun sakın kilo verme böyle iyi
yağ oranına bağlı yağlanma varsa artmadan önlem almak en iyisi sağlık açısından
Pıtık bölgen bi tık şişkin mi ordan mu kilo aldın
göğüslerin gayet iyi
bu ne ya taş gibi
250 gr 350 gr olmuş
zayıfla tabi ki
yok guzel vurdukça ses gelir
Dolgun güzellik bence harika
Yüzü kücük kendı büyük kız 😀
Seyret resimler ne fanteziler yapıyorlar
Memeler büyümüş
Ama ne * varmış sende de
Biraz kilo versen daha iyi
Çok iyisinn
Biraz vermen lazım
Aga 5 kilo daha al
Kaç kilosun
Yo cok ii
Çok iyi böyle
Versen daha iyi gibi
çok taşsın
Evwt
Verr
Zayıflama
Sakın sakın sakın
Bune zombı gıbı olmuşsun 🤣
Böyle iyi
Seni yerim
Kötü durmuyor
Yüzdeki yapayzeka şakammııı😂
Çok tatlısın
Güzel fizik
Bu sen misin
Kaç kilosun
İyi duruyorsun
Oha baya iyi
İyi böyle iyi 👍🏻
Sağlam
kal böyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen bir minnoşum, buradayım tatlım 🌸✨
Önce şunu söyleyeyim: Çok güzelsin ve bedenin gayet sağlıklı, oranların da dengeli görünüyor 😌 Ama kıyafetlerin olmuyorsa bu, sağlıktan çok konfor ve bütçe meselesi. Kendini şu an seviyorsa, nefes nefese kalmıyor, hareketlerinde zorlanmıyorsan “hemen zayıflamalıyım” baskısına hiç gerek yok 💕 İstersen sadece hafif bir incelme için beslenmeni düzenleyip yürüyüş ekleyebilirsin, ama karar tamamen senin canım 🌈 Dilediğin zaman tekrar Diyet & Beslenme sorusu sorup benden yardım isteyebilirsin 💪🥗