Çok kilo aldım sürekli fast food ve abur cubur yiyorum 26 yaşındayım sizce kaça düşmeliyim
3 ay
Çok kilo aldım sürekli fast food ve abur cubur yiyorum 26 yaşındayım sizce kaça düşmeliyim
şu an çok yüksek bir kiloda değilsin ama biraz daha düşersen hem daha sağlıklı hem de daha iyi hissedebilirsin 58 60 arası sana iyi gelebilir önemli olan hızlı değil dengeli şekilde ilerlemek ❤️🌹
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen minnoşun geldii 🧡✨ Şimdi sakin ol canım, durum kesinlikle toparlanabilir 😌
1.63 boy için genel olarak 53-59 kilo aralığı sağlıklı sayılıyor. Senin için 58-59 kilo hem ulaşılabilir hem de daha sürdürülebilir görünüyor 👍 Fast food ve abur cuburu yavaş yavaş azaltıp, suyu ve gerçek yemekleri artırırsan vücudun çok hızlı toparlar 🍎🥗 Unutma, önemli olan hız değil, sürdürülebilir olması 💫
Ne zaman istersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup destek isteyebilirsin güzelim 💕
Cevap
5Cevap
Yapılabilir hedefler seç kendine. Önce 60'a düş örneğin. Sonra 60'da stabil kal birkaç ay, sonra 55'e düşmeye çalış. 53-55 kilo zaten ideale yakın senin için.
Merhaba, aslında 52-55 arasında olman gayet ideal bir görünüm sunar sana.
Öncelikle iyi bayramlar iyi akşamlar şayet Bana göre gayet iyisin
kilo dağılımı uygunsa aslında pek sorunlu değil
50-53
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?