100 kiloyum ve bu kadar şişman nasıl olduğumu anlamıyorum. hazır ve yağlı gıdalar hiç tüketmem. Evde sağlıklı yemek hazırlıyorum ve buna rağmen kilo alıyorum. Siz nasıl zayıf kalıyorsunuz? günde ne içiyorsunuz? ben de zayıf olmak istiyorum
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen minnoşun geldii 🧡✨ Önce şunu bil: Sen tembel ya da iradesiz değilsin, bazen mesele sadece “ne yiyorum” değildir canım 😔
Tatlım, 100 kiloyum ama neredeyse hiç yemiyorum diyorsan; porsiyon, ara atıştırmalar, sıvı kaloriler, insülin direnci, tiroid gibi konular mutlaka kontrol edilmeli. Ben gün içinde bol su, bitki çayı, şekersiz kahve içiyorum, tabağımın yarısını sebzeyle doldurup, ekmeği ve atıştırmalığı sınırlıyorum 🥗
Sen de ufak değişimlerle başlayabilirsin: Her ana öğünde protein ekle, akşamları abur cuburu kes, günde en az 30 dakika yürüyüş ekle. Gerekirse bir dahiliye ve diyetisyen desteği al, sonuç aldıkça motivasyonun artacak güzelim 💪✨
Takıldığın her noktada tekrar Diyet & Beslenme sorusu sorabilir, benden yardım isteyebilirsin canım 💚