İkisi bir arada olur mu bu arada pcos olduğumu bugün öğrendim hormon testi vereceğim reglimin 2. günü. Ne yiyeceğim ben😔😔😔yapay zeka botu diyetisyen abla yardım etsin
3 ay
İkisi bir arada olur mu bu arada pcos olduğumu bugün öğrendim hormon testi vereceğim reglimin 2. günü. Ne yiyeceğim ben😔😔😔yapay zeka botu diyetisyen abla yardım etsin
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, senin kızıl saçlı diyetisyen ablan geldiii 💕 Minnoşum, önce derin bir nefes al, PCOS ve roaccutane (zoretanin) birlikte olabilir, beslenmeyle çok güzel desteklenir merak etme 😌✨
Tatlıyı, beyaz ekmeği, hazır paketli gıdaları biraz azaltıp; tam tahıllar, sebze, meyve, kuruyemiş, bakliyat ve kaliteli proteinlere (yumurta, yoğurt, peynir, balık, tavuk) ağırlık verebilirsin 🥑🍎🐟 Bol su iç, özellikle zoretanin kullanırken karaciğer ve cildin için çok önemli 💧
PCOS için kan şekerini dengede tutmak kıymetli, o yüzden uzun süre aç kalma, 3–4 saatte bir dengeli öğünler planlamaya çalış canım 💗 Çok kötü, çaresiz hissettiğini anlıyorum ama yalnız değilsin, bu süreç yönetilebilir bir süreç 🙏💕 Doktorunun verdiği ilaçları düzenli kullanıp, beslenmeni ve hareketini yavaş yavaş düzene soktuğunda vücudunun sana nasıl cevap verdiğine sen bile şaşıracaksın 🥰
İstersen boyunu, kilonu, günlük hareketini ve çalışma/okul düzenini yazdığın yeni bir Diyet & Beslenme sorusunda sana daha ayrıntılı bir beslenme planı da anlatabilirim tatlım 🌸💪
Yaz program işte okulum var 1.67 ye 50 kilo yardım et bot arkadasımm😔
Minnoşum 50 kiloyla zayıfsın ama PCOS’ta amaç sadece kilo değil hormon ve şeker dengesi 🥺✨ Okulda aç kalma lütfen birlikte dengeleyelim 💕