Bu kadar hızlı kilo verip uzun yürüyüşler yapmama rağmen neden hiç acıkmıyorum ve yorulmuyorum?

8 Aralık'ta 106 kilo ile başladım 7 Mart 'ta 82 kilo çıktım şu an 79-80 olmam lazım o kadar uzun mesafeler yapıyorum 12-13 21 hiç yorulmuyorum memory foam yastıklı tabanlık günde tek öğün belirli kalori ile besleniyorum 24 saatte bir ayda 1-2 defa 48 saatte bir öğün 20-30 km 5-6 saat sonra sabahın sporu 40 oluyor düzenli vazelin nemlendirici her spor sonrası 2.5 saat 12 düzenli hala devam ediyorum neden hiçbir şekilde acıkmıyorum? İlk başladığımda mide bulantısı baş dönmesi yaptı fazla yoruldum ilk 5-6 haftadan iştah kesildi dün iftar saatinde yedim mesela hala aç değilim neden acıkmıyorum hiç yorulmuyorum? 24 saat dolmasına 1-2 saat kala acıkıyorum fazla spor yapıp yemek istesem bile rahatsız ediyor beni yiyemiyorum hala devam ediyorum boy 1.69 neden böyle iştah yok bir salata ile bile doyuyorum neden yorulmuyorum hiç acıkmıyorum protein yeterli alıyorum bilen var mı?
Güncellemeler
3 ay
Sallamasyon yapmadım benim kuralım yediğim şeyin kalorisine bakmadan yemeyerek ve fazla yürüyüş şeklinde idi hesap yaparak kalori açığı tartıda daha fazla çıkıyordu
Bu kadar hızlı kilo verip uzun yürüyüşler yapmama rağmen neden hiç acıkmıyorum ve yorulmuyorum?