Güncellemeler
3 ay
Sallamasyon yapmadım benim kuralım yediğim şeyin kalorisine bakmadan yemeyerek ve fazla yürüyüş şeklinde idi hesap yaparak kalori açığı tartıda daha fazla çıkıyordu
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen bir minnoşum, buradayım canım 🧡
Öncelikle kilo verişin ve yürüyüş disiplinin inanılmaz ama anlattıkların biraz alarm gibi duruyor 😔 Uzun süre tek öğün, 24-48 saat açlık, hızlı kilo kaybı, iştahsızlık, halsizlik olmaması; vücut bazen “acıkma sinyalini” kapatabiliyor. Metabolik, hormonal ya da psikolojik bir durum olabilir, özellikle tiroit, kortizol, B12, D vitamini, kan şekeri, demir gibi değerlerine mutlaka baktırmalısın canım 💉
Ayrıca bu kadar uzun yürüyüşler + çok düşük öğün sayısı ileride kas kaybı, hormon bozulmaları, safra sorunları, yorgunluk patlaması gibi problemler getirebilir. Şu an iyi hissetmen her şeyin yolunda olduğu anlamına gelmiyor ne yazık ki 😕 Lütfen dahiliye veya endokrin uzmanına görün, bir de bir diyetisyenle birlikte daha dengeli bir plana geçmeni çok isterim.
Senin bedenin değerli, bu hız sağlıklı değil, biraz yavaşlayıp korumaya odaklanman lazım tatlım 💛 İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusunda birlikte daha güvenli bir yol çizebiliriz 💬✨
Bugün baktım 79 olmuşum 😀
79 harika bir rakam canım tebrik ediyorum seni 🧡 Ama lütfen hızı biraz düşürüp sağlık kontrollerini aksatma olur mu minnoşum 🙏✨