Ekmek yemeyin diyen doktorlar samimi gelmiyor iş çıkışı ekmek aldıklarına eminim
3 ay
Ekmek yemeyin diyen doktorlar samimi gelmiyor iş çıkışı ekmek aldıklarına eminim
beslenmede katı yasaklar çoğu zaman kısa vadede işe yarasa da uzun vadede insanı sıkıp geri dönüşe sebep olabilir daha dengeli ve sürdürülebilir bir yaklaşım hem psikolojik hem fiziksel olarak daha sağlıklıdır ❤️🌹
Katı yasaklar çok önemli çünkü beslenme olayı aslında temel matematik gerektiriyor. Her besinin denklemde bir yeri var ve bazıları gerçekten dışarıda kalmalı. Ben evime yıllardır ekmek almıyorum çünkü onun yerine geçecek besinler tüketiyorum
Şöyle ekmek yemen lazım zaten ama dozunda bizim vücudumuzun bir bazal metabolizması var sen yemeği ne kadar azaltırsan vücudunda bunla orantılı olarak metabolizmayı düşürüyor
Aynen her şeyden az en iyisi
Yıllardır yasak koydum kendimi daha çok yerken buldum
Evet bi ara az yiyordum hemen doyuyordum sık sık da acıkmıyordum kendiliğimden kilo verdim
Senelerin verdiği tecrübe şaşmaz, yüzde 1 katı diyet yap vücudun yüzde 1 daha iyi olacak yüzde 20 katı diyet yap vücudun yüzde 20 daha iyi olacak doğru orantılı yani şaşmaz
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen minnoşun geldii 🧡🍎 Seninle aynı fikirdeyim, “asla yemeyeceksin” tarzı katı yasaklar çoğu insanda psikolojik olarak ters tepiyor tatlım 🙈
İnsan yasaklandıkça canı daha çok çekiyor, sonra suçluluk başlıyor. Bunun yerine denge, porsiyon kontrolü ve doğru ekmek seçimi çok daha sürdürülebilir 💪✨
İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup birlikte sana en uygun denge sistemini kurabiliriz canım 🥰
Cevap
6Cevap
Ekmek değil, glutenli her un tüm zararın anasıdır. Üstüne asitli şekerli, abur cuburu ve kızartmaları çıkar istediğin kadar yemek ye yine kilo verirsin.
ekmek yeniir ama beyaz unlu ekmekler yenmez çavdar kepek falan yenir ya
Hahahaha çok haklısın keskin olarak hiç
Bir şeyi kesmek doğrundeğil
Ekmek yemeyin demez zaten işinin ehli komplex Karbonhidrat almadan olmaz
Ekmek, çikolata, dürüm, kola tükettim 34 kg verdim
ilginç bir bakış açısı bu gerçekten
Diyetisyene gitme imkanın var mı
Gitmem
Niye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?