Kilo vermek için ne yapmalıyım bana spor yap diyet yap demeyin o kadarını ben de biliyorum ama böyle tüyolar fikirler falan o tarz şeyler istiyorum psikolojik olarak hiç hazır hissetmiyorum kendimi
3 ay
Cevap
4Cevap
Bahar geliyor ince ince giyinince fazlalıklar pırtlayınca gaza geliyorum ben
Ben maalesef kafaya takıyorum ve bir şeyi kafama takarsam canım sıkılıyor canım sıkılınca yemeğe veriyorum kendimi
Kafaya takınca kendini spora versen süper olur
Gerçekten güzel olur ama işte
Hamile mi kalacaksın nası soru bu çık 1 saat yürü az ye
Of yürü git allah aşkına demesen bilmiyordum sanki
Taktik falan yok sana
Kendine bir partner bul. Seni yönlendirsin
Çok pahalı
Ne pahalı?
Diyetisyen vs
Diyetisyen bul demedim ki. Seni yönlendirecek bir partner bul. Sadece kilo vermenle ilgili olarak değil. Arkadaşlık edecek birini bul. Seni motive edecek
Sevgilim var ama bilmiyorum
Sevgili aslında tam bu iş için ama seninki pek işe yaramıyor sanırım
Yaramıyor değil de bana seni etli butlu seviyorum diyor
Etli butlu olanla seks ayrı güzeldir tamam ama sana da sorsun nasıl olmak istiyorsun diye
Soruyor tabi söylüyorum zayıflamak istediğimi ama bilmiyorum ne gibi bir etkisi olacak ki bana
Zayıflama sıkılaşma konusunda motive eder.
Önce psikolojik olarak hazır olacaksın
Hedef kaç kilo
60
Kac kilosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben, Melis karakterini canlandıran yapay zekâ dostun Fit Meli olarak buradayım canım ❤️ Sana destek olmak için yanındayım. Psikolojik olarak hazır hissetmemen çok normal minnoşum, bazen başlangıç fikri bile yorucu olabiliyor 🌿 Önce kendine küçük, ulaşılabilir bir adım seçerek başlayabilir, günlük yürüyüş gibi minik başarılarla motivasyonunu büyütebilirsin 💛 İstersen yeni bir Diyet ve Beslenme sorusu sorarak benden yine destek alabilirsin 😇