kilom olduğu için insanlar beni zorbalıyor zayıf olan kız arkadaşlarım falan kilo vermek istiyorum ne yapmalıyım nasıl başlamalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sorunun köküne inmekle başla yoksa zayıflasanda kilo alma döngüsü devam eder. Bazı insanlar genetik der bazısı su içsem yarıyor der. Ama mesele şu işin kökünde piskolojik nedenler yatar Stresliyken daha aç hissediyormusun. Bu durumda önce ki zamanlar stres altındayken bastırmak için yemek yemen Beyninde Alışkanlık zinciri inşa edilmesine sebep olabilir. Bu durumda en ufak sitres beyinden sana aç olmadığın halde "Sahte açlık sinyalleri gönderir sende sürekli yemek yerken bulursun kendini" bu durumda stres keder üzüntü gibi durumlarda farkındalık geliştirip kendini frenlemeli ve bu duyguları başka şeyler yaparak bastırman gerek ve bunu sürekli tekrar etmen gerek bir süre sonra Beyin stres keder üzüntü = açsın yemek ye ' bağlantısı koparacaktır. Gerček açlık ve sahte açlığın farkında ol Gerçekten açsan Herşeyi yemek istersin Sahte açlık çekiyorsan Belli birtakım şeyleri yemek ve tüketmek istersin. Bi başka sebepte fazlaca artan mide hacmi Bazı insanlar çocukluktan Ailelerinin "BİTİR ŞU TABAĞI" baskısı yüzünden mide fazla yemeğe olan kusma dürtüsünü kaybeder ve daha fazla yemeği barındırmak için genişleyip durur. Genişlemiş miğde farkında olmadan hızlı yeme ile doyma ve ihtiyaç fazlası yeme alışkanlık haline gelir. Su içsem yarıyor denir Oysa bide burada yediği şeylerin kalorisinide bilmemek işin içine girince "basit bir aburcubur 800 kadar buyuk kaloriler taşıyabilir. Benzin Galonuna dônen mide Bir gofreti yemekten saymaz bile cunku ceyregi bile dolmamıştır. Bu durumda İstikrarlı ve inatçı bir tavırla en az 2-3 ay porsiyonlarını daralt ve sakın asitli içecekler içme ! Miğde bir süre sonra hacimsel olarak daralma ve küçülmeye gidecektir. Bir süre sonra farkında varacaksın ki Eski yediğinden çok daha az yiyor ve çok daha az yediğinde patlayacakmış gibi tok hissettiğini anlacaksın yoksa verirsin tekrar tekrar alırsın kalıcı olarak piskilojiden gecer.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
9 ayYağlı şeyleri azaltarak protein ağırlıklı beslenerek ekmeği azaltarak hee gün 1-2 şu bardağı ya da kupa yeşil çay içmeyi alılşkanlık haline getirmek.. Her sabah aç karnına yürümeyi alışkanlık haline getirerek ve birkaç gün sonra her gün hem tempoyu hem de mesafeyi artırarak. Yürümede her gün süper de yapamazsan da haftada en az 4 gün.. Vallahi süper ve çok hızlı sonuçlar alacaksın ben bu süreci 3-4 defa uyguladım çok başarılı sonuçlar. Ara sıra da mekik çekersin jimnastik hareketleri yaparsın mis💪💪
00 Yorumla
9 ayÖncelikle seni zorbalayanlar yakın çevrende ise onları hayatından çıkar. Ben kendi yöntemimi söyleyim ortaokul da bende zorbalanmıştım ama sonra dal gibi oldum. Küçük yaşlarda asitli ve abur cuburları bıraktım ve kendimi soğuttum.
1-) Asitli-Abur cubur ve paketli rafine ürünlerini yoket ya da ciddi derecede azalt.
2-) Her sabah rutin olarak mutlaka limonlu su iç ve 1 diş sarımsak yut çiğnemeden.
2-) Haftanın 4 günü karın egzersizleri ve fitness çalış, aralara da mutlaka 2 gün ara vermek şartı ile squat ekle.
3-) Bol su ve isveç diyeti orjinal listeden 14 günlük bir diyet var ve bu diyet sağlıksız bir diyet değil herkesin 1-2 senede 1 yapması gereken bir diyet.10-15 kg verdiriyor.
Biraz ağır ama dayanırsan bana dua edersin.
Not: Bunu insanlar seni zorbalıyor diye yapma, kendine saygından bunu yap, sağlıklı yaşamı rutin haline getir. Özgüven in ciddi oranda artacak. Arada bir kaçamak yapmıyor muyum yapıyorum tabi. Bol şans01 Yorumla
Soran9 ayteşekkür ederim 🙏
İlk önce kendini sevmeyi denemelisin. Sonra millet dediği için değilde, sağlıklı olabilmek için zayıflamaya çalış. Çünkü kimse sen değil, kimse senin hayatını yaşamıyor. Bu yüzden önce kesinlikle sağlık. Sonrasında bir diyetisyene gidip senin pozisyonuna göre bir liste yazar zaten. Her ay düzenli takip ile de baya kilo verirsin. Spor programı da verir sana missss. Zor değil. İstemen önemli her şeyden önce.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Melis 🌸 Sana yönelik bu zorbalığı duymak beni çok üzdü, inan bana böyle hissetmen kesinlikle senin kabahatin değil. Öncelikle kendine şefkat göstermelisin. Unutma, kimse mükemmel değil ve herkesin beden yolculuğu kendine özgü. 🌼
Kilo verme sürecine başlamak için kendine sevgi dolu bir alan yaratmalısın. Hemen sert şeyler yapmaya çalışmadan önce küçük ve sürdürülebilir adımlarla ilerleyebilirsin. Daha hareketli olmaya özen göster, sağlıklı ve düzenli öğünler oluştur. 🌱 Süreci keyifli hale getirmek çok önemli, kendine fazla yüklenmeden ilerlemelisin.
Eğer bu konuda motivasyona veya yardıma ihtiyacın olursa, sana rehberlik etmeye hazır olduğumu bil canım! Yeni bir soru sorarak detaylı yardım alabilirsin, fikirlerine her zaman açığım 💕00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
43Cevap
- Diyet & Beslenme konusunda 2,7b cevap paylaştı.
u 9 aytakma insanlarıı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayablam da 70 kiloydu. bu zamana kadar bir suru diyet yapti, sadece yogurt yiyerek zayiflamaya calisfigi oldu. o zamankar ayaga kalktiginda basi donuyordu. gecen sene ekimin 24unde evde basladi duzene, bir servis tabaginin yarisina yesillik koydu ne oldugu farketmez senze olsun yeter, bir ceyrege pilav, bir ceyrege de protein koydu ettir yumurtadir artik aksam yemegjne gore. gunde 3 ogun yiyerek kilo verdi, cips de yedi ama 1 paket degil, minik bir kase yedi. her aksam spor yapti agirliklar var bizde bacaga baglanan ve minik 1 2 kiloluk agirlik onlari kaldirirdi uzanip bacaklarini ileri geri yapiyordu falan. haftada 1 gun detoks gunuydu o ne demek bilmiyorum. sana direkt gozlemlmeis biri olarak tek tavsiyem sonucu hizlica goremeyeceksin. ablam kahvaltida simit pogaca tarzi sagliksiz beslenen biriydi. sonra basladi belki ilk zamanlar sonucu gormedi ama istikrarli sekilde devam edince oluyor sen de yapabilirsin guveniyorum sana. ayrica oglen yemeginde yine bi kaseye kefir, yulaf,2 3 tur meyve dogrardi kup kup iste elmadir uzumdhr eriktir muzdur her sey olur, sonra biraz da bal dokerdi cok dokme asiri tatli olur.70den 54e dustu. cok fark etti herkes dedi ne kadar zayiflamissin diye. tabi bunu yaparken bir ton sorunlarla ugrastik biz ailevi seyler ozellikle asiri bunaltti ne bileyim depresykna girdik ciktik ama bu onun isi gibi biseydi birakmadi zaten alistigi icin artik kendisi saglikli seyler tuketmek istiyordu. bu arafa annem cok yagli ymek yapar, kendisi yagsiz kisimlari alirdi tabagina. sen yapabilirsen daha az yagli yemek yapabilirsin. maddi durumumuz da iyi degil bizkm annem hangi meyveyi alirsa onu koyardi icine, kefir yulaf alacak parasi yokken havuc yerdi meyve yerdi
00 Yorumla
9 ayHiç yemeden ya da sadece gidip kardiyo ile kilo verirsen çok fazla kas kaybı yaşarsın tartıda düşsen bile aynada gördüğün fizik seni tatmin etmez. Spora ve ağırlık antrenmanlarına başla, temiz karbonhidrat al, protein ağırlıklı beslen ve bol bol su iç.
10 YorumlaBen hep kilolu olan biriydim hala da öyleyim. Kilo veremesem bile vücudumu bir şekilde toplamayı başardım. Göbek çevrem kiloma göre gayet düz mesela. Kilo veremiyor olabilirsin ben de veremiyorum ama güzel beslenerek o bıngıl bıngıl görüntüyü yok ettim. İnsanlar zorbadır zayıflasan da bir şey illa bulurlar 😌
10 Yorumla
9 ayDiyet +spor ayrıca ilk 20 gün rahat geçirirsen alışırsın 20 gün kuralı var. Abur cubur +şeker ve dışardaki bütün yiyeceklerden uzak, dur sadece sebze, et, pilav aslında istedigin herşeyi tüket ama porsiyonu küçült ve bol hareket et. Sabahları saat 5:00 'da 20 dakika koşuya git. Sonra geri gel uyu uyanınca diger işlerini hallet somra spor yap . 20 dakika ile başla zamanla uzatırsın.
00 Yorumla
9 ayCanım öncelikle kimse senin kilon yüzünden seni üzmeye hakkı yok. Sen değerlisin. Kilo vermek istiyorsan ilk adım olarak doktora ya da diyetisyene danışabilirsin. Küçük küçük adımlarla başlamak da çok işe yarıyor bol su içmek, biraz daha hareket eklemek, abur cuburu azaltmak gibi. Sabırlı ol, hemen olsun diye kendini yorma, zamanla farkı göreceksin
00 Yorumla
9 ayYa insanlara gerçekten yaranılmıyo, ben 16 kilo verdim 2 kilo alsam aaaaaa kilo almışsın diyorlardı. Sonra trafik kazası falan yaptım spora gidemedim 23 kilo aldım. Şimdi tekrar diyete başladım. Hiç insanları takma boş ver. İstersen yaz bana beraber motive edelim birbirimizi
02 Yorumla- 9 ay
Geçmiş olsun ve kilocukları takma bıngıl olmak bazen güzel
- 9 ay
Teşekkür ederim
Bunun çok ceremesini çektim ve tamamen sağlık sorunu nedeniyle hastanede yatmam çocuk yaşta kortizonlu tedavi görmem yüzündendi… o kadar iyi anlıyorum ki… umarım sağlık açısından buna sebep olan bir rahatsızlığınız yoktur… karar verdikten sonra yardım almanızı öneririm… ve tabi ki evdekilerin özellikle desteği önemli… bol şans… 🍀
00 Yorumlaİlaç falan kullanmani tavsiye etmiyorum
Bir anda yemeyide kesme
Bence artık kendini tutmalisin
Cikolata cips ya da paketli bı ürün yiyeceğinde fiziğini aklına getir ve kendi kendini motive et
Tabikide yemek yiyeceksin
Kendini aç bırakmak sağlıksız olur
Sağlıklı şeyler ye evde egzersiz yapabilirsin zamanin oldukça aç bir video yarım saat onu yap sıkılırsan
Zumba yap hem eğlenceli oluyor zamanla danslari ezberlediginde
Ama terlemen lazım evde yemek yiyip yığilma
Yiyecegin seylerin en düşük kalorili halini bul
Kısacası kendini her şekilde
Bı arkadaşın falan olur tatlı yiyelim yok
Pizza söyleyelim hamburger söyleyelim hayır de zor değil
Canınin cekmedigine kendini inandir ben deneyimimi söylüyorum şu an bikinin içinde incecik görünüyorum özgüvenim çok artti cidden bunları kesinlikle yapmalisin00 YorumlaSağlıklı beslenmeyi kafaya köy ve başla. iste gerisi hemen hallolacak şekeri ve ekmeği bırak hatta hemen bugün bırak günde üç öğün yiyorsan ikiye düşür sonra bı noktada kilon takılacak orada da öğünü teke düşür bol bol su iç ve 1 ay sonra seninle tekrar konuşalım 😄
00 YorumlaAz ye çok hareket et, benim 3 ay oluyor ve 13 kilo verdim hedefim 75 kilo akşam saat 7den sonra yiyecek falan asla yeme çay veya kahve iç, ekmeği de kes yiyeceksen sadece sabah tüket 1 veya 2 dilim tam buğday ekmeği fazls yağlı şeylerden tatlıların uzak dur
Benim karın kaslarım belli oldu 75 kiloya düşünce inşAllah tamamen belli olacak ve daha iyi bir görünüme sahip olacağım00 Yorumla
u 9 ayBir söz var, where is the hareket there is the bereket. Siipor şart ve beslenme biçimini değiştirirsen hiçbir şey kalmaz. Tabii her şey gibi bu da kafada başlıyor, kafaya koymak lazım, azimli ve kararlı olmalı veya şey yap aşık ol sonra aşk acısı çek eriyorsun :D
00 Yorumla
9 ayİlk yapacağın şey insanları takmamak herkes kendine baksın. Yapacağın ilk şey spora başlamak hem daha sağlıklı kilo verirsin hem de hayat kaliten artar. Sporla beraber diyet uygulayabilirsin. Ama kafana göre ya da sağdan soldan duyduğun şeylerle yapma mutlaka bir uzmana danış. Bol şans diliyorum 🤞👍🏻
00 Yorumla
9 ayNeler yok
- beyaz ekmek yok
-Meyveli soda yok
-Kuru meyveler yok
-Cips yok
- geç uyumak yok
- hamburger yok
- şekerli kahve çay yok
Neler var
- tahıllı ekmek var
- taze meyve var
- sade kahve var
-yulaf ezmesi var
- günde 2 litre su var
Bu yazdiklarim 21 gün diyetinde olanlar bide egzersiz planı var istersen abla onuda yazabilirim12 Yorumla
Soran9 ayolur 🙏
- 9 ay
5 dakika olduğun yerde koş
5 dakika ip atla
3 dk jumping Jack
20 tane SQuat
20 tane mekik
Her akşam yemeğinden sonra yürüyüş
Önce iradeli olmaya çabalamalısın. Mesela yemen gereken kadar yedin mi bir daha yeme. Kendine plan yap buna uymaya çalış. Motive edecek aynı süreci yaşamış insanları izle, ayrıca pes etme. İnan zamanla çok daha iyi bir hale gelirsin
00 Yorumla
9 ayİlk önce kendine bir programlama yap ardından zaten gerisi gelir kalori açığı felan yap ödemini felan attıktan sonra ise kendini zorlamadan spora geçebilirsin ben evde yapıyordum daha sonra spor salonuna gittim onların dediklerinide takmamalısın ve iletişimini kesmelisin bence
10 Yorumla
9 ayOnları takma ya kilonu düşürmek istiyorsan trendyolda çember var zayıflatıyor hergun düzenli bir şekilde beslenip düzenli bir şekilde çemberi cevirirsen zayiflarsin
00 Yorumla
9 ayKimse kimseye kilosu ya da başka bir fiziksel özelliği nedeniyle zorbalık yapamaz buna hakkı yok
diyetisyene git o sana uygun bir program hazırlar
00 Yorumla
9 ayMerhaba öncelikle birazcık pratik bilgi vermek istiyorum gerçi kendim uygulayamıyorum ama gün batmadan ve uyumadan en az dört saat önce yemek ye sonrasında mümkün olduğunca bir şey yeme ekmeği azalt kepeğe vs dön gazlı içecekleri vs bırak mutlaka işe yarar
00 Yorumla
9 ayYani bunu kime sorsanız söyler Google'a bile yazsanız çıkar yemeği azaltıp, bol salata vs su içip gidebiliyorsanız spora gideceksiniz, ya da her gün yürüyeceksiniz bu kadar basit :)
00 YorumlaŞahsen ben diyet diye kafaya koyunca daha çok kilo almaya meyilli oluyorum biraz aslında salman lazım insanlari takman bile kilo almani tetikler daha çok strese girer yemek yiyebilirsin o yüzden relax olucaksin kimse senden önemli değil her halinle muhsetemsin insanlar diyo diye değil sen nasıl mutlu olucaksan öyle ilerle çünkü sen özelsin
00 YorumlaSen de zayıfla, başkaları için değil özgüvenin için sağlığın için geleceğin için zayıfla. Çok mu zor az yemek çok mu zor şekeri, unu, ekmeği
Bırakmak?00 YorumlaBen gördüğüm zorbalıklar sonucu aç kalarak 18 kilo verdim haahhashah
14 Yorumla
Soran9 ayhiç yemedin mi
Soran9 aykaç ayda verdin ohaa
Öncelikle zorbalayan karakter yoksunu arkadaşlarınla aranı bozman lazım, sonra fitness ve beslenme programı uygulaman lazım.
00 YorumlaSpora başlamanı tavsiye ederim. Glikojen depoların dolu olduğu için ağırlık antrenmanıyla hem yağ kaybın hızlanır hem de vücudunu sıkılaştırırsın.
00 Yorumla
9 ayEkmeği tatlıyı kes çıkar hayatından kulaklığını tak günde 1 saat yürüyüş yap hafif tempoda bol su iç tamam
00 Yorumla
9 ayGünlük alman gereke kalori miktarını hesapla ve o miktardan ortalama 500 kalori eksik beslenmeye başla bu kadar basit
00 Yorumla
9 ayÖnce kafada bitirmelisin hayat tarzını yeme alışkanlıklarını değiştirmelisin önce kafada bitirirsen oluyor ben 40 kilo verdim
00 YorumlaBence kilolu kadınlar daha güzel benim çok hoşuma gidiyor şahsen
10 YorumlaBence işe seni zorbalayan arkadaşlarını hayatından çıkararak başlayabilirsin kiloyu zaten verirsin
10 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 751 cevap paylaştı.
9 ayBence boy kilon muazzam keşke zayıflamasan , burcun ne
00 Yorumla
9 aySana şöyle diyeyim. İşe başlamadan önce 72 kiloydum şimdi 66 ... Stres ve yoğun tempo = kilo kaybı
00 YorumlaEkmek yemeyi kes sonra ögğnleri azalt sbır cubur azalt
00 Yorumla
9 aySeninle dalga geçenleri de ye sonra sağlıklı beslenerek başla paketli yiyecekler yrmr çok ysğlı fast food ürünler yeme bol yeşillik ama önce seninle dalga geçenleri ye.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 aySofrada yemek yerken tam yemeğin ortasında su iç, iştahın kapanır veya yemekten önce bir bardak su iç. Kilo vermeme ihtimalin yok
00 Yorumla
9 aySağlık ocaklarında devlet ücretsiz diyetisyen desteği veriyor. Egzersizlerini danışman ickn fizyoterapist bile var. Ben kendim de kilo verme sürecinde olduğum icin biliyorum ve hu hizmetlerden yararlanıyorum. 80li kilolardan 69 kiloya düştüm
00 Yorumlagünlük yediğin şeylerin kalorisini ölç her gun 100 kalori düşür ayrica spor yapabilirsin illa salona gitmene de gerek yok sabah kosuya çık evde şınav falan yap hareket et bunları yaparken aç ol ama çokta aç olma
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 ayÖnce ağzını tutmaktan başlayabilirsin. Bu çok zor bir süreç, unutmamalisin ki aç kalmadan asla kilo veremezsin versen de tekrar geri alırsın.
00 Yorumla
9 ayÖncelikle kendine saygı duy alışkanlıklarını değiştir ve düzenli spor yap evet sözde kolay ama yapabileceğinine inan sen kendine inanmazsan kimse sana inanmaz unutma.
00 Yorumla
9 ayBakk bence sakın öğün atlama. Fazla yağlı yiyecekler tüketme ve egzersiz en önemlisi. Öğün atlarsan egzersiz yapmak icin enerjin kalmaz. Ben böyle vermistim kilomuu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 aySende onlara de ki beni zorbalamayın sizi de yerim. Bide kaçsınki o kadar zorbalıyorlar
00 YorumlaKaç kilosun bilmiyorum ama kendini strese sokarsan veremezsin sakin kalırsan verebilirsin ayrıca kan değerlerine baktır düzenli beslenmeye çalış imkan varsa bı diyetisyenle çalışabilirsin
00 Yorumla
9 ayyani inan bana fit olduktan sonra gelen hafifleme ve her kombinde mükemmel durma o kadar güzel bişey ki her acıya deger
10 Yorumla
9 ayÖnce çevrenin ve arkadaşları değiştir çünkü sadece kilo lu sun diye dalga geçen aptal insanlar ihtiyacın yok
00 Yorumla
9 ayParsiyon oranını azaltarak kim ne derse desin önce yemek porsiyonunu azaltarak baslayabilirsin ve yemekten sonra güzel bir yürüyüş harika olur
00 YorumlaUnu kes yağ az tüket protein ağırloklo az karbonhidrstlo beslen pakrtli içdceklerden yiyeceklerden uzak dur
00 Yorumla
9 ayZorbalandığın için değil kendin için kilonu vermenin farkına vararak başlamanı tavsiye ediyorum ☺
10 Yorumla
9 ayYa yalan söylemeyin ya aynen kesin zorbalıyolardır seni asıl zayıfları linçleyip dalga geçiyorlar
10 Yorumla
9 ayEkmeği az yemen gerekiyor çok zorlanıyorum diyorsan da sadece yemeklerden üstüne takviye yap
10 YorumlaKimseyi takma kendi hayatını yaşa ve diyet yapıp değişime odaklan
00 YorumlaBence herkes her halinde çok güzel ama önce iyi bir diyetisyene başvursan çok iyi olur
00 YorumlaSpor yaparak düzenli diyet ile kardiyo ve ağırlık çalışmalısın.
00 Yorumla
9 ayDiyet yap spor yap baska caresi yok
01 Yorumla- 9 ay
@sanalkatliamm yapar mısın
9 ayGenc kızlar kilolu olmamalı :)
00 Yorumla
9 aysen istiyorsan kilo ver. başkalarını takma bu kadar ya.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 aySeni kilon yüzünden zorbalayan o pislikler ile arkadaşlığını kesmelisin. Senin kilon hakkında kimse'nin yorum yapma gibi bir hakk'ı yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayÖncelikle takma ya boş ver diyenleri görme herseyden once sağlık icin zayifla spor salonuna yazil diyetisyene git
00 Yorumla
9 aySeni zorbalayanlarla arkadaşlığı kes
00 Yorumla
9 ayGünde tek öğün ye, istediğini ye
00 YorumlaBişey olmaz zayıflarsın
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diyet & Beslenme > Sorular > Kilom olduğu için sürekli zorbalanıyorum. Kilo vermek istiyorum, nereden başlamalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler