Erkek arkadaşımın zayıflamamı benden çok istemesi ve yapay zeka fotoğrafına bu kadar sinirlenmesi normal mi?

Ben sevgilimi ilk sevgili olduğumda 58 kiloydum ve o zamanlar fiziğim çok güzeldi. Çok güzel bir fizik yapmıştım fakat sonrasında çok kilo aldım. 58 kilodan 82 kilolara kadar çıktı ve şu anda sağlığımı etkilediği için tekrar spora ve diyete başladım anlık 77 kiloyum. Çok istediğim bir elbise vardı. Ben de yapay zekaya üstümde onu yaptırdım ve yapay zeka fiziğimi çok güzel yaptı. Erkek arkadaşımla bayağıdır görüşmüyoruz ve spor yaptığımı biliyor. Ben de fotoğrafı ona attım ilk başta ona nasıl olmuş dedim. Fakat o benim olmadığımı anlamadı, onu ben zannetti. Sonrasında ben ona ufak bir şaka yaptım işte. Evet benim falan dedim. Sonra şaka şaka yapay zeka yaptırdım deyince bir anda çok sinirlendi ve hala konuşmuyor benimle. Ona sorduğumda neden beni mutlu edip ondan sonra şaka yaptım biliyorsun dedi. Benim zayıflayıp eski fiziğime ulaşmamı bu kadar çok istediğini ve ulaşamadığımda bu kadar sinirlendiğini görmek beni çok üzdü. Ona sorsak saçma sapan şakalar yapıyor der ama asıl sinirlenmesinin sebebi bence benim kilom. Hala kilo vermeye çalışıyorum ama eskisi gibi bir anda hızlı kilo veremiyorum. Neden olduğunu bilmiyorum. Kilolu kızların kaderi böyledir diyebilir miyiz

Erkek arkadaşımın zayıflamamı benden çok istemesi ve yapay zeka fotoğrafına bu kadar sinirlenmesi normal mi?