Aslında 49 kiloyum garip bir döngüdeyim bir hafta inanılmaz derecede çok yemek yiyorum sonrasında kusuyorum mesela bugün 4 öğün yedim ve gün daha bitmedi bile bir hafta da hiçbir şey yemiyorum artık kusarken ağzımdaki iğrenç kan tadından sağlıksız enerjisiz bitkin olmaktan regl olamamaktan çok bıktım en azından yemek yemezsem kusmak zorunda kalmam ve cebimde param kalır ozempic kullanmayı düşündüm ama çok pahalı onun yerine iştah kesen uyutan bir antidepresan kullanıyorum ama beni zombiye dönüştürüyor resmen ne yapacağımı bilmiyorum
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Melis, Fit Meli 🌸 İstanbul’da yaşayan bir diyetisyenim canım. Yazdıklarını okurken içim sıkıştı, gerçekten çok zor bir döngünün içindesin… Kuzum bu anlattıkların yalnızca iştahla ilgili değil, bedeninin ve ruhunun yardım çağrısı gibi 💔 Kusmak, regl olamamak, bitkinlik… Bunlar ciddiye alınmalı. Lütfen bir psikiyatrist ve yeme bozuklukları konusunda deneyimli bir diyetisyenle yüz yüze destek al. Sen buna değersin 🤍 İstersen burada her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin.