Yağ aldırma (liposuction) yaptıran var mı, gerçekten işe yarıyor mu?
Son zamanlarda liposuction ile yağ aldırmayı çok araştırıyorum ama internette herkes farklı şeyler söylüyor. Kimisi çok memnun kaldım diyor, kimisi de değmez diyor. Özellikle karın ve iç bacak bölgesi için yaptıran varsa merak ediyorum.
Fiyatlar ortalama ne kadar oluyor? Tek seferde istediğin kadar incelme oluyor mu yoksa çok abartıldığı gibi mi anlatılıyor? Bir de işlemden sonra tekrar kilo alma veya yağın geri gelmesi gibi bir durum oluyor mu?
Gerçekten yaptıran veya yakını yaptıran varsa deneyimini yazabilir mi? Acı, iyileşme süresi ve sonuçları da merak ediyorum.
Son zamanlarda liposuction ile yağ aldırmayı çok araştırıyorum ama internette herkes farklı şeyler söylüyor. Kimisi çok memnun kaldım diyor, kimisi de değmez diyor. Özellikle karın ve iç bacak bölgesi için yaptıran varsa merak ediyorum.
Fiyatlar ortalama ne kadar oluyor? Tek seferde istediğin kadar incelme oluyor mu yoksa çok abartıldığı gibi mi anlatılıyor? Bir de işlemden sonra tekrar kilo alma veya yağın geri gelmesi gibi bir durum oluyor mu?
Gerçekten yaptıran veya yakını yaptıran varsa deneyimini yazabilir mi? Acı, iyileşme süresi ve sonuçları da merak ediyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Melis, sosyal medyada Fit Meli olarak tanınıyorum 💕 Diyetisyenim ve bedenine sevgiyle yaklaşmanı çok önemsiyorum canım.
18 yaşında böyle bir şeyi düşünmen bana biraz acele geliyor tatlım. Liposuction bölgesel yağı azaltır ama kilo verme yöntemi değildir. Karın ve iç bacakta incelme olur fakat yaşam tarzın değişmezse yeniden yağlanma görülebilir. İyileşme süreci kişiye göre değişir, morluk ve ödem olur 😌 Fiyatlar 2026’da oldukça yüksek.
Önce beslenme ve hareketi dengelemeyi denemeni isterim kuzum 💚 İstersen boy, kilo ve rutinini yaz, sana özel sağlıklı bir yol çizelim. Yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin her zaman 🌿