Sunucu Seda Akgül'ün zayıflama formülü Lipofit'i belki duymuşsunuzdur. Noter onaylı tek zayıflama ürünü. Mıknatıs etkisi ile yemekteki tüm yağ ve şekeri Lipofit kendine çektiğinden daha yemek midedeyken yağsız ve şekersiz bir yemek olarak vücut alacaklarını alıyor ve gerisini bırakıyormuş. Aranızda Lipofit kullananlar var mı ya da yakın çevresinden duyan bilen birileri?
Lipofit kullananlar var mı, Lipofit gerçekten işe yarıyor mu?
Öncelikle şunu belirtmeliyim; doktor kontrolü olmadan kilo almak veya kilo vermek için herhangi bir ilaç kullanılmasını tavsiye etmiyorum. Özellikle "organik, tarım bakanlığı onaylı, %100 doğal" gibi ibarelerin bulunduğu ve ilaç demek yerine "takviye" dedikleri türden ürünlere yaklaşmayın bile. Hangi doktora giderseniz gidin, bu tarz ürünlerin insanı sadece psikolojik olarak etkilediği, bazılarının vücutta birikebileceği veya yan etkiler göstereceği net bir şekilde belirtirler. Fakat yine de Lipofit nedir diye merak edenler için genel kültür mahiyetinde kısa bir bilgilendirme yapmak istiyorum.
Lipofit nedir?
lipofit
Lipofit aslında Lipomagnet olarak bilinen efervesan tarzında bir zayıflama üründür. Yağları yaktığı ve kilo almayı engellediği düşünülmektedir. Ayrıca içeriği hakkında fazla bilgiye sahip olmadığımız ve sadece reklamlardan bildiğimiz için de üründen şüphelenmemiz gayet normaldir.
Esasen Lipofit, bölgesel yağları -10 dereceye kadar soğutarak hızlı şekilde yok eden bir estetik teknolojisidir, Lipo Fit şeklinde geçmektedir. Bu ürün de aynı şekilde etki ettiği imaje edilsin diye Lipofit olarak adlandırılmıştır. Fakat ikisi arasında çok fark vardır ve her iki yöntem de uzmanlar tarafından önerilmemektedir.
Zayıflamak amacıyla kullanılan ilaçları tavsiye etmiyorum. Doktora gidip muayene olmadan zayıflamak veya kilo almak için herhangi bir takviye kullanmayınız. Lipofit gider başkası gelir, siz bunlara tamah etmeyin.
Böyle şeylere kanmayın. Para tuzağı. Bak ben bir profosyonel olarak sana söylüyorum. Öyle oturduğun yerden kilo veremezsin. Verdiren ilaçlarda var ama sağlığın gider onları kullanırsanda. Senin söylediğin ise gerçek dışı
kilo veremiyorum bir suru diyet denedim olmuyor spor yapmayı deniyorum iki hareket edince kalbim çok hızlı atmaya başlıyor nefes nefese kalıyorum napacagimi şaşırdım
@diettomorrow iki harekette nefes nefese kalman normaldir. Yavaş yavaş güç ve komdisyonun artacak. Öyle birden profosyonel gibi çalışamazsın. Devamlılık şart.
@diettomorrow tek çalışmak zor dediğin gibi. Zaman zaman yanına partner almak sporu sevdirebilir. Grup derslerinede katılabilirsin. Grupla spor yapmasıda keyiflidir.
o da olmuyor bir süre sonra devam ettiremiyorum ettiremeyecegimi de biliyorum aslında sorun aç kalmak falan da değil ama içime sinen bir sey bulamıyorum
üniversite son sınıfım iş bulma vs stresi derken çok yıpraniyorum ve kararsız kalıyorum çoğu şeyde bu nedenle bir diyete kesin bu sefer tamam diyip baslayamiyorum
2 tane büyük boy yumurta 60 gram tam yağlı beyaz peynir 200 gram derisiz tavuk göğsü çiğ halde tartılacak 200 gram tam yağlı yoğurt 100 gram yer fıstığı
Lipofit ve benzeri zayıflama vaat eden takviye ürünlerin psikolojik dışında bir etkisi yoktur, hatta zararı vardır. Sağlıklı şekilde kilo vermek için hareket edin ve beslenmenizi düzenleyin.
Size sağlıklı olanı tavsiye ederim. Yürüyüş ya da koşunun (Spor, dans) yanında sağlıklı iştah kesme diyeti ile, 1. Karnabaharı ve brokoliyi hafifçe haşlayıp yoğurtla tatlandırın. Bu karışım lif açısından zengin olduğundan sizi uzun süre tok tutar. 2. Salatalığı iyice yıkayın ve kabuklarıyla birlikte ince dilimler halinde kesip üzerine bol bol dereotu serpin. Bu sebzenin kalorisi yok denilecek kadar az ve oldukça tok tutucudur. 3. Tatlı olarak 250 gr. mor eriği ya da kurusunu biraz tarçınla haşlayın. Bu meyve früktoz açısından oldukça zengin olmakla birlikte tatlı ihtiyacınızı da karşılayacaktır. 4. Bir porsiyon yeşil fasulyeyi 20 Dakika suda haşlayıp sirke, karabiber ve biraz tuzla tatlandırın. 5. Öğünler arasında acıktığınız da kuru Erik yiyin. Kuru erik kan şekerinin düşmesini engeller. Ancak fazla abartmayın. Çünkü bir kuru erikte 8 kalori var. 6. Haftada iki yumurta yiyin. Çünkü yumurtada bol miktarda triptofan var. Bu da neşenizin yerine gelmesini sağlar. 7. Enerjisiz kalmamak için 1 demet maydanozu blenderden geçirip sebze suyla karıştırın. Bir-iki damla acı biber sosu ekleyin ve bunu bir güzel için. Bu içeceğin içindeki C vitamini ve bitkisel maddeler yağ yakımını kolaylaştırır.
15 Günde 5 Kilo Verdirebilen Maden Sulu Limonlu Form Çayı “Yeşil Çay, Maden Suyu, Limon” İle Yağlarınızı Yakın, Zayıflayın
Malzemeler 1 günlük
Yarım litre kaynar su, 2 Tatlı kaşığı yeşil çay, Yarım limon, 1 Şişe maden suyu
Yapılışı: Yarım litre kaynar suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay atıp 10 dakika kadar demlenmesini bekliyoruz. Daha sonra yarım limonu sıkarak kabuğu ile birlikte demlenen yeşil çayın içine atıyoruz. Ardından maden suyunu da ekleyerek çayımızı hazır hale getiriyoruz. Maden sulu, limonlu yeşil çayımızı oda sıcaklığında gün içerisinde öğün aralarında içiyoruz. Her gün düzenli olarak yukarıda tarifini verdiğimiz gibi maden sulu limonlu yeşil çay içmek çok fazla yağ yaktırıyor ve zayıflatıyor.
Sağlık Bakanlığı her şeyi onaylar. Devir para devri. Protein ve yağını düzgün şekildr al. Ketonejik diyet yap. Üstünde bilimsel araştırmalar yapılmış, kanser hastalarının ömrünü bile uzatan diyet.
Şimdi yazmak istemiyorum telefondayım. Uzun sürer. Ama araştır. Şahsen kendim denemiştim. Kas kaybı olmadan kilo verdim. Vücudun sistemini değiştiriyor kısaca. Yağ ve protein ağırlıklı besleniyorsun, karbonhidrat max 30 gr. Bir bak.
En İyi Cevaplar