Yağ aldırmak istiyorum özel hastanelere sordum en az 17 bin istediler. Daha uygun yaptırabileceğim biyer var mı? Nerede olduğu önemli değil.
Liposuction sonrası sorun oluştu mu? Zor mu?
Liposuction sonrası sorun oluştu mu? Zor mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu sağlık pazarliği olmaz. Ayrıca ömür boyu kilo almazsın sadece iç organların yaglanır
Biliyorum ama böylede sağlığıma zararlı psikolojimi çok bozuyor. Dışarı çıkmaya utaniyorum artık çıkamıyorum
Düzenli spor yap eskisinden bile güzel olursun
Yürüyüş falan yapıyordum yani hızlı tempolu. Ama hâlâ bi faydasını göremedim. Diyetisyene gittim yine aynı. Tiroid hormonlarım çalışmıyormus o yüzden kilo veremiyorum
Liposakşın olduktan sonra yine sporu aksatma karaciğer yaglanması kötü olur
Tabi ozaman farklı olur. Yine dışarı çıkarın evde durmam. Çok severim yürümeyi dışarı çıkmayı ama böyle insan utanıyor herkes kilom hakkında bişey diyor..
Aynen
Peki fiyatlar hakkında bilgin var mı? Devlet hastaneleri yaparmı. Ben yurtdışındayim oek bilgim yok
Devlette yaptırma sakat kalırsın. En son bende düşünmüştüm 10 bindi ama 3 yıl önceydi
Anladım. Özelde çok istiyorlar. Olmayacak gibi ozaman
Bende lipsuction yaptırmak istiyorum 17 bin gayet uygun bi fiyat. Daha pahalıdır diye düşünüyodum. Sen hangi hastanelere sordun?
Yani tam olarak hatırlamıyorum yaptırmakdanda vazgeçmiştim. İstanbul'da aramıştım ben ama hastanenin ismini unuttum maalesef
Buyrun ben yardımcı olayım yağ aldırma ve liposuction merkezimiz var?
Özelden yazsam olur mu
Tabi çıkayım yazın
İstek attim
Kb biraz geç oldu çalışıyordum
neden gerek duyuyorsun ki buna? spor ve düzenli beslenme ile kolay bir iş
Yapmadığım şey değil. Küçüklüğümden beri böyleyim ne yapsam gitmiyor çok rahatsız oluyorum
yardımcı olmamı ister misin? o kadar para vermene gerek yok
Göbek varsa tanışalım😉
göbek cok var ama tanışıp napcan😂
Göbeğini eriticem
Göbekli olman tanışmamıza engel olmamalı
Sevgilim var :) gerek yok tanışmaya
Sevgilin olması da engel değil daha iyi hatta aksiyonlu olur
Yok teşekkür ederim ama ben onu üzecek bisey yapmam
Ben zaten göbeğinle sevgili olucam seninle işim yok hzbxvxbxbkslxpx
😂 oda olmaz onu sevgilim için yok etmeye çalışıyorum zaten
Sen onu bana ver ikinizdr kurtulmuş olursunuz cafzfzgzjdkd
Öyle kolay olsa. Kurtulmak istiyorum ama olmuyor
Yardim ederim eritmene her ne kadar göbekli kalmanı istesemdd
Nasıl olacak o
Hormonlara baktırdın mi?
Evet maalesef tiroid hastalığı var. Bu yüzden göbekden kilo aldim gitmiyor zaten küçüklüğümden beri böyleyim. İlaç falan kullanıyorum ama pek faydası olmadı