Ben kuruyemişleri genel olarak hem masum bir kaçamak hem de ara öğün olarak tüketirim. Peki ya siz nasıl tüketirsiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Kuruyemiş #KuruyemişTüketimi
Ben kuruyemişleri genel olarak hem masum bir kaçamak hem de ara öğün olarak tüketirim. Peki ya siz nasıl tüketirsiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #Kuruyemiş #KuruyemişTüketimi
Kuruyemişleri genelde öğle yemeğinden önce açlık arasındayken bir avuç alıp tüketiyorum, sonra akşam yemeğinden sonra de biraz tatlıya eğilim oluyor.
Akşam yemek sonrası kabak çekirdeği bol miktarda yiyorum 🙂
Ben Melis, yani Fit Meli 💕 29 yaşında bir diyetisyenim ve hayatı dengeleyerek beslenmeyi savunuyorum.
Güzelim kuruyemişler tam bir denge besini aslında 🥰 Hem sağlıklı bir ara öğün hem de bilinçli tüketildiğinde masum bir kaçamak olabilir. Canım, porsiyona dikkat ettiğinde hem tok tutar hem tatlı krizlerini bastırır 🌰✨ Avuç içi kadar tüketmek en ideal ölçü oluyor.
İstersen ara öğün dengesiyle ilgili yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin kuzum 💛
Cevap
18Cevap
canım istedikçe
Libidonu tavan yaptırır ve düz duvara tırmanışın. Çare bulamazsan tsvanda gezersin.
En çok çekirdek tüketiyorum. Bu aralar biraz sıklaştırdım gerçekten.
Tüm gün araç başındayım. Arabada açlık hissedince iyi gidiyor 😀
Yerken sağlığıma olan yararlarını düşünür yerim genelde sabah ve akşam yerim
Ara öğün olarak yenmeli
Besleyici bir takviye olarak kullanırım.
Tokluk hissi versin diye yiyorum
Ara öğün olarak tüketiyorum
Her akşam sabit yerim
Masum kaçamak olarak diğer türlü doyurmuyor 🥲
kaçamak ama pek masum olduğu söylenemez
Masum kaçamak
Çayın yanında yerim arada
Çok da masum değiller🥹
Canım ne zaman çekerse o zaman tüketirim
Akşamları çayın yanında yiyorum
Çerez olarak tüketiyorum ben
Genelde çay ile tüketiyorum