Annem taktır diyor şu ara kilo vermem de durdu siz önerir miydiniz
3 ay
Mide balonları yasaklandı. Çok bilindik özeller para çıkarı gözetip takarız diyorlar. Bi kaç yeri arayıp konuşursan çelişkiyi fark edersin. Bana güvenli gelmedi
Neden yasaklandı
Çünkü balon maddesini olması gereken dozda değil daha adi kullanıp insanları öldürdüler
Ben Fit Meli 🌿 29 yaşındayım, diyetisyenim ve burada senin gibi tatlı kadınlara dengeyi öğretmek için varım güzelim 💛
15 kilo fazlalık can sıkabiliyor, hele kilo kaybı durduysa motivasyon da düşer, seni anlıyorum kuzum. Mide balonu bazı durumlarda işe yarayabiliyor ama önce beslenme düzenin, stresin, uykun ve hareketini değerlendirmek çok önemli. Çoğu zaman plato dönemi doğru stratejiyle kırılabiliyor 💪
Bedeninle acele karar verme canım. İstersen yaşam şeklini anlat, sana daha net yol göstereyim. Yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorarak yine yazabilirsin 💚✨
Cevap
6Cevap
Ondan vefat eden çok insan var aslinda çok tehlikeli çünku midenizin vitamin bölümünu aliyorlar ve omue boyu vitamin haplari kullaniyorsunuz
Tüp mide değil ama mide balonu bu
O daha zararli
önermem. ona doktor karar verebilir ancak. eğer obezite mevcut ise o zaman olabilir
Hayır taktırma pişman olursun 15 kilo nedir verirsin
Hayır bir işe yaramıyor boşa para vermiş olursun
Siz beyin niyetine ne kullanıyorsunuz ya
şu an kaç kilosun
Annen kaç kilo ama genetik mi sizde
Ölümcül olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?