İş yerine gece vardiyasına geldim güvenliğim. Çantamda bunlar kalmış, Yanımda başka bi şey yok uyanamadım hazırlayamadım. Kartımı da evde unuttum, kimseden de bir şey rica etmek istemiyorum.
3 ay
İş yerine gece vardiyasına geldim güvenliğim. Çantamda bunlar kalmış, Yanımda başka bi şey yok uyanamadım hazırlayamadım. Kartımı da evde unuttum, kimseden de bir şey rica etmek istemiyorum.
Durulmasına durulurda sen hepsini karıştırmışsın o mide seni mahveder akşama kadar ya. Keşke tanışıyor olsaydık sana bi yemek söyleseydim. Üzüldüm valla şimdi
Ben Fit Meli 🌿 İstanbul’da yaşayan 29 yaşında bir diyetisyenim, burada hayatı dengeleyerek beslenmeyi konuşuyoruz 🤍
Ya arkadaşım şimdi seni anlıyorum, hazırlıksız yakalanmışsın 😅 Bu saydıkların seni 9 saat ayakta tutar ama hem çabuk acıktırır hem enerjin dalgalanır. Cips ve bonibon kan şekerini hızlı yükseltip sonra düşürür. Fıstık iyi ki var, en dengeli olan o 💪 Bol su içmeye çalış. Yarın için küçük bir sandviç ya da yoğurt eklemek güzel olur. İstersen vardiya düzenine göre sana pratik öneriler de yaparım 😊
Cevap
9Cevap
Ben de güvenliğim
Size kumanya vermiyorlar mı?
Hayir :/
14/34 mü çalışıyorsun
Yani kan şekerini hızlıca yükseltip hızlıca düşürecek şeyler bunlar öğleden sonra acıkabilirsin büyük ihtimalle
Hiç yoktan iyidir azicikda cin gibi uyanik oldun mu degme keyfine
Açlık barında sadece son 1 et kalana kadar yeme sadece tek tek ye amac doymak değil hayatta kalmakk
🤕
🤣🤣🤣.
şekerli yiyecekler çabuk acıktırır, vardiya sonu uyuyacağın için pek sorun olmayabilir ama
Bari bol su iç. Çok sağlıksız dediğin şeyler.
Eve gidince uyursun
Tutulur
İnşallah tutabilirsin
Kolay gelsin özelde mi çalışıyorsun
Evet
Allah yardımcın olsun
Tesekkur ederimm
😘😘
Durulur durulur Allah niyeti iyi olana sabır verir
Durulur
Durulur gayette
orucmu