Yaa umarım iyi birini hatırlatmışımdır canını da sıkma canın sıkılırsa masayı temizleyemezsin canım sıkkın diye bahane edip ertelersin o yüzden kendine gel 😂
Onun gibi konuşuyorsun desem belkide yanlış anlarsın neyse tamam yok yaw moralim yerinde hem o sayfa kapandı ben üzülecek yaşı geçtim biraz insan büyüdükçe olgunlaşıyo beyni :)
Ya zaten erkekler biraz geç olgunlaşıyor hem bu sayfaların açılmasıylada olgunlaşmanın pek bir alakası yok gibi ama neyse ha birde o kıza benzetilmek hoşuma gitmedi maalesef
Ben burada çok az takılırım genelde günlük 12 13 saat çalışıyorum eve geliyorum yatıyorum kalkıyorum işe gidiyorum öyle evet kızlar erkeklerden daha önce olgunlaşıyo doğrudur :) ha bu arada özür dilerim benzetme için 😅
Aynı şekilde bende gündüz pek müsait olamıyorum arkadaşların eve geçiyorum falan filan vakit geçiyor eve geçincede yemek derdi bi akşam rahat rahat giriyorum
Elimi ameliyat etiğim zaman nilüfere gelmiştim yol üstünde bi park var alt geçit falan var orada oturdum düşündüm öyle uzun uzun sigaramı yaktım öyle 😅
Evden işe işten eve gitmeme rağmen hiç tanımadığım biri bana bi küfürde bulundu bende yatırdım yere elim kırılana kadar dövdüm polis geldi aldı onu banada hadi sen git işine dedi iyi aile çocuğu olduğumu hemen anladı polis şükür kötü ayağımız yok 😅
Ayy iyi bi an emekte takılan mahalle çocuklarındansın sandım hallettiyseniz sıkıntı yok bazı yerleri çok pis bursanın maalesef etraf pislik dolu akşam vakti rahatsız eden çok oluyor
Ayy evet evet çarşambası ayrı kent meydanı ayrı bıktım hepsinden bir gidemediler genelde çantamda çakı taşıyorum zaten ama kullanabilir miyim orasını gel bir de bana sor 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Merhaba
Sütlacın saati olmaz valla en sevdiğim sütlü tatlı her zaman her alanda her saatte ve her koşulda hiç durmadan yiyebilirim
Size sütlaç ısmarlayasım geldi:)
🌼
Sütlacı koyduğun yer çok pis yalnız temizle orayı olmaz öyle
Masa örtüm vardıda bilmiyorum anne nereye bıraktı normalde titiz biriyim 😂
Valla hiç öyle durmuyor geç bu bahaneleri 😂
Gece işten geliyorum yorgun oluyorum bazen temizliyorum bazende öyle kalıyor ama yatağım hep temiz olur aslan yattığı yerden beli olur derlermiş😂
Geç sen o işleri temiz olsan yorgunluk falan demez topardın orayı insan rahat edemez bi kere ama maşallah sen üstünde sütlaç bile gömüyorsun 😂
Oda yetmezmiş gibi kola cips yiyorum şimdi 😂😂
Sen bana birini hatırlatın gece gece kötü oldum neyse unutayım:)
Yaa umarım iyi birini hatırlatmışımdır canını da sıkma canın sıkılırsa masayı temizleyemezsin canım sıkkın diye bahane edip ertelersin o yüzden kendine gel 😂
Şaka maka umarım istemeden bozmamışımdır moralini:)
Onun gibi konuşuyorsun desem belkide yanlış anlarsın neyse tamam yok yaw moralim yerinde hem o sayfa kapandı ben üzülecek yaşı geçtim biraz insan büyüdükçe olgunlaşıyo beyni :)
Ya zaten erkekler biraz geç olgunlaşıyor hem bu sayfaların açılmasıylada olgunlaşmanın pek bir alakası yok gibi ama neyse ha birde o kıza benzetilmek hoşuma gitmedi maalesef
Ben burada çok az takılırım genelde günlük 12 13 saat çalışıyorum eve geliyorum yatıyorum kalkıyorum işe gidiyorum öyle evet kızlar erkeklerden daha önce olgunlaşıyo doğrudur :) ha bu arada özür dilerim benzetme için 😅
Aynı şekilde bende gündüz pek müsait olamıyorum arkadaşların eve geçiyorum falan filan vakit geçiyor eve geçincede yemek derdi bi akşam rahat rahat giriyorum
Nerelisiniz acaba
Bursa siz gizli bey?
Bendr bursa gizli bayan 😅
Bursa güzeldir yaw yaklaşık 2 yıla yakın oluyor burdayız :)
Ne taraftasın Nilüfer sur yapı tarafındayım bilirsin
Elimi ameliyat etiğim zaman nilüfere gelmiştim yol üstünde bi park var alt geçit falan var orada oturdum düşündüm öyle uzun uzun sigaramı yaktım öyle 😅
Yenişehirde oturuyorum maalesef köfteci yusuf fabrikasında çalışıyorum 😅
Aynen o taraflarda sayılırım çok geçmiş olsun bu arada durum neydi niye ameliyatlık oldu?
Evden işe işten eve gitmeme rağmen hiç tanımadığım biri bana bi küfürde bulundu bende yatırdım yere elim kırılana kadar dövdüm polis geldi aldı onu banada hadi sen git işine dedi iyi aile çocuğu olduğumu hemen anladı polis şükür kötü ayağımız yok 😅
Ayy iyi bi an emekte takılan mahalle çocuklarındansın sandım hallettiyseniz sıkıntı yok bazı yerleri çok pis bursanın maalesef etraf pislik dolu akşam vakti rahatsız eden çok oluyor
Suriye afgan dolu :) dikkatli olun boş gezmeyin çakı elektroşok bulunsun
Ayy evet evet çarşambası ayrı kent meydanı ayrı bıktım hepsinden bir gidemediler genelde çantamda çakı taşıyorum zaten ama kullanabilir miyim orasını gel bir de bana sor 😂
Kulan Kulan elin suriyeli afgancı tacizcisini devir :)
Seni ekleyebilir miyim?
Tabi ekleşelim hemen ama uykum var yatmayı düşünüyorum ona göre 😊
Ekledim tamam teşekkür ederim :)
5 dakika önce sucuklu yumurta gömdüm kral neden yenmesin üstüne olsa şu sütlaç ne gider biliyor musun :D
Dayı kola dondurucuda birazdan kola cips keyfide yaparım yaş 25 e geliyor hala düzen aynı ,😂
Benim gibi işin masabaşıysa yavaştan spora başla göbeğin önünü tutamıyoruz sonra :D
Benim işim mi köfteci yusufta çalışıyorum sen düşün kilomda kendimi bildim bileli 65.68 boy 1.80 :)
Ful tempo çalıştığımız için göbek olmuyor
Olsa Bu saatte karını kaldırıp sütlaç yedirip yatıracaksın öyle mi
Evet 🥲
Allahtan bekar kalmışsın
Yaş 24 abi geç değil daha yaşlandım mı be
Mevzu yaş değil o sütlaçı yiyince halkını vereceksin
Yenir de dikkat et aç karnına yiyorsun midende sıkıntı olmasın sonra
1 de yemek yemiştim sorun olmaz be abi:)
Lan benim de canım çekti 😂
Sütlacı özlemiştim bi hayır sever abi 5 litre süt verdi direk bunu sütlaç yapın dedim 😂
Yenir
Gel bi kasede sen ye😂😂
Yenir yenmemesi için hiçbir neden göremedim
Yenir
Tamam 😂
Yerim
Yenir
Yerim