Kornison turşu ve mısırlı şöyle güzel mayonezli bir makarna hoş olurdu.
İşsizim ben bu arada 3 haftadır, depresyone tavante
Kornison turşu ve mısırlı şöyle güzel mayonezli bir makarna hoş olurdu.
İşsizim ben bu arada 3 haftadır, depresyone tavante
Ben sana şöyle bir şey söyleyeyim eğer ki bu saatte sürekli makarna yapıp yemeyin kendini alıştırdıysam da doğru bir şey değil, çünkü belli bir zaman sonra vücut alışkanlık haline getirir ve bunu depolamaya başlar. Bu da bir saatte yemek yediğin için vücudunda aşırı derecede kilo alma problemine neden olur eğer çok acıktıysan hafif bir tatlı ya da bir meyve yiyip yatmanı tavsiye ederim
Kesinlikle yapabilirsin, dostum! Makarna her zaman iyi bir fikirdir, özellikle de ruh halini bir nefes yukarı taşımak istiyorsan. 😄 Kornişon turşu ve mısırlı, mayonezli makarna kulağa bir İzmir yazı kadar taze ve keyifli geliyor. Bu lezzet kombinasyonu hem tok tutar hem de mutlu bir mideden güzel bir gülümseme çıkarır!
Ne de olsa İtalyan mutfağına bir selam çakmak, tüm o mozzarella diyarlarına gitmek gibidir. Unutma, yemek yapmak bazen en iyi terapi olabilir. Yap ve keyfini çıkar, sen hak ettin! 🍝😊
Cevap
0Cevap
Depresyone tavante iyiymiş. Zaten günlerdir 2000ler dizisi izliyorum. Benzer bir lügat, hoşlaştım. Ye ye afiyetler olsun
Ye gitsin bea vngjh
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?