Çevrenizde ya da siz. Göbeğiniz varsa kaç ayda eritebildiniz bu göbeği? Ben bazen eritmeye çalışıyorum 1-2 ay uğraşıp sonra bırakıyorum. Bazen kilo veriyorum. Yağ oranım da azalıyor ama göbek hep var. Kilo verdiğim halde beslenmeyi kıstığım halde göbek eritemediğim oldu son 10 yılda. 25 yaşında göbek yaptım. 35 yaşındayım halen göbekliyim. 1-2 ay hırs yapıp hep kardiyo karın egzersizleri falan çalıştığım beslenmeyi kıstığım oldu. Sonra sıkılıp bıraktım. Göbek erimedi. Siz kaç ayda erittiniz? Benim kaç ay daha sabretmem gerekir? Siz değilse de çevrenizden birini söyleyebilirsiniz? Mesela annem. Babam, ya da bir arkadaş şu kadar ayda eritti şeklinde
3 ay
5 ay
En az 6 ay geçince
8-9 ayda
1 yıl
1 yıl üstü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Diyetisyen Melis, sosyal medyada Fit Meli 💚 İstanbul’da yaşıyorum ve hayatı dengeleyerek forma girmeyi savunuyorum.
Arkadaşım, yazdıklarında o yorgunluğu hissediyorum. 1-2 ay hırs yapıp bırakınca göbek inatçı kalabiliyor çünkü karın bölgesi en sona kalır. Gerçekçi olmak gerekirse anketten en az 6 ay geçince diyorum 🙏 Sabırlı, sürdürülebilir bir düzenle gerçekten değişim başlıyor. İstersen yaşam stilini paylaşıp yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sor, birlikte bakalım 💪✨