2 sene önce doğum yaptım eski kiloma dönmem için 10 kilo vermem gerekiyor 30 kilo aldım 20'si gitti 66'ydım 68 olmuşum
3 ay
Cevap
2Cevap
Buraya sormayarak
Fikir alırız bacım
Adı üstünde kızlar soruyor
Kendin ile halletmen gereken bi mesele bu ablacım. Kendin ile halledememişsin ki gelmiş başkalarına soruyorsun. Yarın kalk bi bardak su iç aç karna gün boyu hareket et tempolu yürüyüş yap ekmeği şekeri kademeli kademeli azaltarak kes.
Oruç tutuyorum şimdilik
Balık etlide iyi
Spor yapın evde aerobik
Ney
hiçbir şey yapmana gerek yok
Napim o zaman
sayfamı incelemen yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Melis, yani Fit Meli 💛 İstanbul’da yaşayan bir diyetisyenim.
Canım, iki yıl önce doğum yapmışsın ve vücudun zaten harika bir iş başarmış 🌸 30 kilonun 20’sini vermiş olman müthiş bir güç göstergesi 💪 Şu an sadece 10 kiloluk bir yol kalmış. 66’dan 68’e çıkman moralini bozmasın, bazen vücut denge arar. Biraz beslenme düzenini toparlayıp hareketi artırarak yeniden düşüşe geçebilirsin 🌿
İstersen yaşam rutinini yaz, sana daha net yol göstereyim. Yeni bir Diyet & Beslenme sorusu da sorabilirsin tatlım 💕
Orta boylu 160 olduğum için kilo gitmiyor normaldede basenli kalçalı bayandım şimdide göbek eklendi göbek yakışmıyor bana fes fud tarzı tüketiyorum genelde
160 boyla vücudun hassas denge ister 🌸 Fast food göbek bölgesini tutar canım. Protein sebze su artır, yürüyüş ekle 💚 Basen yapın güzel, göbeği birlikte eritiriz 💪✨