Güncellemeler
+1 yıl
Misafirim geliyor dedim sıkıntı yok canım demiş her şey yolunda kimse kırılmadı halletttimmm sjshsjshsh
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok çok aşırı samimi değiliz ama yakın bir arkadaşım var erkek ve yarın için israrlar görüşmek istediğini söyledi yanında da bir erkek arkadaşı olacakmış hani o an hayır diyemedim tamam dedim görüşeceğiz dediğim de çekirdek kola yapalım diyorlar akşam saati 😂 ama bilim bakalım kim bu kadar rahat değil tabiki ben hiç alışık olmadığım şeyler bunlar her neyse asla mazeret kabul etmiyorum dedi yarına kadar kibarca ekebilecegim bir mazeret bulmam lazım 🤔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Israr olan her şeyden nefret ediyorum abi etmeyin ısrar falan... uydur bir şey veya keyfim yok falan de hckddk
Az önce keyfim yok diye arayıp ısrar etti gülme krizine girdik ciddiye almaz gibi jcjdncnd evet evet ısrar edilmesinden bende hiç hoşlanmam ama o an kiramadim dur bakalım yarına kadar birileri düzgün bir yalan atar ortaya heralde 😂😅
Haydi rastgele 😂
Evet bu yalanlardan bana da lazim kizlarr, hadi bakalim calistirin toriginizi
Hadi bakalım gelsin yalanlar dolanlar
Durustce iki erkegin arasinda ne işim var ben oc miyim de
Ama o da onları kötü bir kalıba sokar öylede denmez abi ya
Abin kurban olsun sana, sen bunu kibar bi uslupla da diyebilirsin pekala 😃
Yiiaa tisikkirler 😂 denerimm ama yalan daha cazip geliyor 😅
Haklisin, boylelikle yalanin anlasildiginda kendini de sogutmus olursun 😉
sağolasın abim 🥲
Yerim seni minnoşş, gecen iyi olsun
Direk Söyle Ya Kusura Bakma İşim Var De
Ayy ne bileyim genelde arkadaşlarım beni böyle ektiği zaman çok üzülüyorum şimdi aynisini başkasına yapmaya da içim el vermiyor geçerli bir sebebim olmalı 🙄
Tam Tersine Seni Ekiyorlarsa Sende Yap Keriz Değilsin ! Annen Baban Seni Bunlar Eksin Diye Yetiştirmedi Gerekirse Tek Başına Kal Ama Sakın Bunlara Yalan Atma Doğruyu Söyle Zorlarına Gitsin !
Kanka bunlar ekmedi acısını çıkartmam gerekenler bunlar degilll sakin ollll 😂😂 evet çok doğru söylediklerin katılıyorum ama bu kadar agresif bir cevaba da gerek yok 😅 teşekkür ederim yine de 😇
He O Zaman Uydur Bir Tane Gitsin 🫤 Yanlış Anlamışım 😝
işim var buluşma iptal
Oha çok yaratıcı oldu jxndndndn
uzun uzun açıklama yaparsan dikkat çekersin. Buluşma iptal de kes at
Çok mantıklı uzunca bir açıklama olmamali teşekkür ederimmmm
yaşı kaç😂ona gör
22 dhsjjdsnxj
Annem salmıyo de dkslcob
Salı günü için görüşelim dedi temizlik yapıcam dedim başlarım temizligine dedi annem salmiyor dersem işler karisabilir ncjsncdnnfn
Kosodoovog nasıl karıscak ki işlerr
Başlarım anana derse sıç*rım ağzına jxjsjxndnxjd
Kldşspxpv yaş kaçtı seninn
22 hayatimm
Takip atıyım mı dm den konusalım mı olur muu kfldocovm
Gizli profil ile cevap vermeseydin dusunebilirdim ncjsnxndn
Kanka ne konuşcaz hem burdan geyik yapıyoz işte
Gizliden cıkarım ya el alıskanlıgı gizli olmuş fkslxovo bilmem akısına bırakırız ya fena mı hahahaha
Hastayım diyin😊
Hmm olabilir teşekkürlerrr
İşe yarar ama sizi tekrardan çağırayı deneyebilir ileride, bu yuüzden kalıcı bir çözüm bulmalısınız bence.
Aaa evet bide bunun sonrası var 🤦🏻♀️ çocuk iyi hoş da ortamları hiç benlik değil yaaa ne yapabilirim acaba ya 🙄
Doğrudan gelmek istemediğinizi söyleyin bu tekrarlamalar başlamadan bitsin.