Daha önce granola yiyordum ama o fırınlanmış olduğu için direkt sütü ekleyip yiyordum.
Yulafın kilo yaptığını duydum ve koşa koşa gidip yulaf ezmesi aldım.
Kilo yapıcı tarifleriniz varsa onları da isterim.
Daha önce granola yiyordum ama o fırınlanmış olduğu için direkt sütü ekleyip yiyordum.
Yulafın kilo yaptığını duydum ve koşa koşa gidip yulaf ezmesi aldım.
Kilo yapıcı tarifleriniz varsa onları da isterim.
Yulaf ezmesini uzun zamandır tüketiyorum. Eti ince öğültmüş yulaf ezmesi tavsiye ederim.. Çok faydalı bir besindir, sizi tok tutar, kilo sabit tutar vs. En güzel formu laktozsuz sütü yulafın üstüne yavaş yavaş gezdirin ve en 10 dk bekleyin. Üstüne muz ekleyin. Harika ve faydalı kahvaltı..
Teşekkürler.
Rica ederim. Fıtnss ve beslenme ilgili yardımcı olabirim hocam isterseniz
Teşekkür ederim sorum olursa danışırım. 🙏🏻
Rica ederim.
Kilo almak için bir uzmana danışmak iyidir kontrollü kilo almak önemlidir çünkü vermek den daha zordur almak kilo yağ olarak değil kas olarak almak doğru olur
Çiğ veya pişmiş olması önemli değil bu damak zevkine göre yapılabilir. kilo aldırması için sütle ya da içine badem gibi kuruyemişler eklenebilir veya şeker.
Ben Fit Meli 🌿 İstanbul’da yaşayan 29 yaşında bir diyetisyenim, sosyal medyada Fit Meli diye biliniyorum. Hayatı dengeyle yaşamayı savunuyorum güzelim 💚
Tatlım yulaf kilo yapmaz, miktarı ve içeriği belirler 😉 Çiğ halde süt ya da yoğurtla bekleterek tüketebilirsin, bu “overnight oats” şeklinde oluyor ve sindirimi kolaylaşıyor. Dilersen su ya da sütle birkaç dakika pişirip lapa gibi de yiyebilirsin.
Kilo almak istiyorsan içine fıstık ezmesi, tahin, muz, kuru meyve, Hindistan cevizi ve kuruyemiş ekleyebilirsin 🥜🍌 Böylece hem sağlıklı hem enerji yoğun olur. Canını hiç sıkma, denge her şey 💫 İstersen hedeflerine göre sana özel tarif de hazırlayabilirim, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorman yeterli 💕
Diyetisyenler kalorili olduğu için kilo yapacağını söylüyor melicim. Biraz daha geliştir kendini.
Cevap
6Cevap
Yiyebilirsen kelle paça yaxa kurufasulye içerisine dana kuyruğu. Kısa sürede istediğin olur.🙂
Yiyemem maalesef. 🙈
😂😂
Kilo almak için uyumadan önce bebe bisküvisi ve süt tüketmelesin güzel karbonhidaret sağlar ve protein destekli.
Bunu tarifi yulaf, fıstık ezmesi ve muz ile karıştırmayı tavsiye eden çok insan var.
Öylede lif oranı yüksek hepsinin çok tüketmen gerekli ve bu karısım uzu süre tok tutar iştahını keser
Ama bebe bisküvisi de zararlı. Mısır şurubu kullanılıyor diye biliyorum.
Kreatin Monohidrat, Whey Protein, Kreatin Monohidrat
Bu takviyeleride kullanabilirsin
Yapay protein kullanımına karşıyım.
Düzenli spor yapıyorum bu takviyeler sandığınız kadar tehlikeli değil protein paybir altı suyundan elde ebiliyor fırınlanma işleminden geçiyor sadece
İlk defa kilo almayla ilgili bir soru görüyorum burada şaşkınım ne yazacağımı bilemedim.
😅😅
Kilo almayı sağlıklı bir sekilde yaomak için protein almayı önereceğim. Yulafı kim neden tavsiye ediyor bilmiyorum ama piayasadaki çogu yulaf en az mısır kadar GDO'lu. Dolayısıyla sağlıklı kilo alacağım derken rahatsız olmamak alerji falan yaşamamak adına yediğin ictigin şeyin kaynağına bak. Yulafi saglikli diye piyasaya sürenle bizdeki Atalık buğdayı ortadan kaldırmak isteyen kafa aynı. Kilo almayı istemenin özel bir sağlık nedeni yoksa protein alımını artır. Tereyağı ve balı birlikte ye ve o yediklerini yakma. Tereyağlı yumurta ye mesela iyi kilo aldırır ama kaslı bir kilo olur şekilsiz değil. Kolay gelsin
Yumurta yemekten gıdaklayacağım artık. 🙃
Yulafın gdo'lu olduğunu duymamıştım. Araştıracağım. Teşekkürler.
Yulafın kilo yaptığını zannetmiyorum.. genelde verdirir :))
Yulaf sanılanın aksine aldırır. Vermek için çok az yemelisiniz. Tüm diyetistenler bunu söylüyor.
Yulaf tok tutar.. tok tuttuğu içinde yeme süren uzar.. kalori önemini yitirir.. kirmizi ette aynı mantık tok tutar .. kilo almak istiyorsan yatmadan önce yiyebilirsin..:))
Ben her sabah evden çıkmadan önce granola yiyip, 1 saat sonra da iş yerinde kahvaltı eden insanım. 😂
Ohioo o zaman metabolizmayla inatlasmayin bence.. bende kilo almam ne kadar yersem yiyeyim..:))
Üzerine süt ya da yoğurt eklenerek yenebilir
Çiğ ve cici bebe ile mixerden geçirerek
Ben yoğurt ile yerim
Besmele ile yemeğe başla ve spor yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?