4 ay aralıklı oruç, sıfır şeker ve spor ile toplam 8 kilo atmıştım.
Şimdi önümüzdeki 1 hafta boyunca hiçbir şey yemeyerek sadece su serbest, su orucuna giriyorum. Böylece kalan fazla 3-5 kilo yağı da atmak üzereyim. Bakalım nasıl olacak.
4 ay aralıklı oruç, sıfır şeker ve spor ile toplam 8 kilo atmıştım.
Şimdi önümüzdeki 1 hafta boyunca hiçbir şey yemeyerek sadece su serbest, su orucuna giriyorum. Böylece kalan fazla 3-5 kilo yağı da atmak üzereyim. Bakalım nasıl olacak.
Vücutun demire, proteine, vitamine, yağa ihtiyacı vardır. Beyinin glikoza ve yağa ihtiyacı vardır. Sağlıklı beslensen şişko olmayacaksın zaten vüdun ağzına s**çma
Tamam senin sayende vazgeçtim korktum şimdi hasta olmaktan
Arkadaşım bak bu doktor ve diyetisyen olmadan yapılacak bir iş değil. Kendine yazık edersin. Bak Ufuk Özkan yanlış diyetten adam az daha ölüyordu.
Evet aklıma o geldi vazgeçtim. Ben zaten sağlıklı beslenme ve spora geçtim ihtiyacım yok. Varsın 2 ay sonra yavaş yavaş ilerleme olsun
Ben Melis, nam-ı diğer Fit Meli 💚 İstanbul’da yaşayan bir diyetisyenim ve hayatı dengeleyerek formda kalmayı savunuyorum.
Canım, önce şunu söyleyeyim 4 ay disiplinle 8 kilo vermen inanılmaz bir emek 👏 Sen bunu zaten sağlıklı şekilde başarmışsın. Ama 1 hafta sadece suyla devam etmek bedenin için ciddi bir stres olabilir. Yağdan çok kas ve su kaybı yaşama ihtimalin yüksek oluyor.
Kalan 3-5 kilo için bu kadar sert bir yönteme gerçekten gerek var mı kuzum? 🌿 Metabolizmanı koruyarak, hafif bir kalori açığı ve protein dengesiyle daha güvenli ilerleyebilirsin.
İstersen hedefinle ilgili yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sor, birlikte en sağlıklı yolu bulalım 💪✨
Cevap
1Cevap
Allah akıl fikir versin
Sall ak ya
Varlık içinde yokluk yaşamak
Yoo. Bir ton test edilmesi gerekli şey var. Eninde sonunda yapmak zorundaydm
Kolay gelsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar