1 haftadir kosuyorum egzersiz yapiyorum ama gobek de hic bir degisiklik yokk
https://hizliresim.com/aq8G0Q
https://hizliresim.com/djlGZX
Ne yazpsam 1 ayda giderr?
https://hizliresim.com/aq8G0Q
https://hizliresim.com/djlGZX
Ne yazpsam 1 ayda giderr?
Streci bağlıcaksın iki eline hafif dumbell alıp sağa ve sola belin sabit olarak eğiliceksin. Uzunca bir sopayı ensene koyucaksın çarmaha gerilmiş gibi durucaksın. Sağ kolunu aşağı doğru indirdiğin zaman sağ bacağını havaya kaldırıcaksın aynısını soldada yapıcaksın. Oturucaksın ve kulaç atarcasına hareket ediceksin uzun sopa hala ensende ve kolların gergin dümdüz sopayı tutuyorsun. Bu hareketlerden sonrasında artık kıvama geldin. Mekik çekiceksin ve belinin boşa gelmeyeceği bir sehbada mum duruşuna geçip bacaklarını düz bir şekilde indirip kaldırıcaksın. Göbek eritmek için programa uyarsan 1 ayda 1 cacık olmaz. Bu dediğim hareketleri her canın sıkıldığında yap emin ol çok faydasını görüceksin.
Cok sagolun
Problem değil soruyu takip ediyorum her söylenene inanma. Göbek eritme bir nevi diyet programıdır herkezin dediğini yaprsan daha kötü bir sonuç alırsın. Bu saydığım hareketler bildiğin ısınma hareketi gibi. ancak bunları karnın yanana kadar yapıcaksın. Ve Artık yükü beline bindirdiğin zaman bırakıcaksın 2 3 dakika dinlenceksin tekrar yapıcaksın. Karın hareketi çok terletir. hareketten hemen sonra su içme kösülürsün :)
Ama strec zararli diyorlar bir doktordan daha duymustum
Evetde cildin için zararlı olur 1 ayda en fazla. Derine hava girmeyince tahriş olur kızarır en fazla. 1 ay katlan buna. Son haftalar kullanmazsın. 1 ayda bu göbeği eritemezsin ama emin ol daha şık bir hale getirirsin. şu an bile bu kadar problem yapmana gerek yok bence. Neleri var
evde çalışıyson sana bir antreman programı ve diet yazabilirim?
Evde calisiyorum
Daha once spor yapmadim 48 kiloyum 152 boyum 18 yasindayim
sabah 1 yumurta 3 kaşık yulaf ezmesini karıştır (yumurta haşlanmış) bir parça peynir (kaşar hariç,) domates mutlaka ve 1 bardak kahve (ekmek yok) öğleden önce kuşlukta 1 muz ya da elma öğlen 100 gram tavuk kırmızı et bulgur veya ince bulgur 1 tabak 1 bardak yeşil çay veya kahve öğleden sonra atıştırmalık bakkalda satılan az kalorili büskivilerden tuzlu almanı tavsiye ederim akşam çorba ve yanında 1 dilim kepek ekmek.
antreman da anlamadığın kelimeleri google'da gorsellere tıkla yapılısı gosteriyo :
iki pet şişeyi dumbell olarak kullanıcaz : 15 - 30 dk arası koşu hergün
dumbell fly : 3 set 8 tekrar
hummer curll : 3 set 12 tekrar
alternatif dumbell press oturarak : 3 set 12 tekrar
yapabildiğin kadar mekik karnın kasıldığında bir tane daha yapmaya çalış
crunch 3 set 12 tekrar
bench leg raise 3 set 12 tekar
squat : 3 set 12 tekrar
bunu yaparsan 3 haftada kesin sonuç alırsın
Cok sagolun.
Kilo vermesı ıcın cok ya hafif kilo cok tekrar ya da ağır kilo az tekrar yapması gerek hocam.
Oenomaus23 arkadasim kilo vernek degil kilo almak istiyorumm
Sen dalgamı geçiyosun? Dumbell fly göğüs egzersi hummer curl ön kol egzersizi , oturarak dumbell press yan omuz hareketi. + verdiğin diyet listesi karbonhidrat + protein ağırlıklı. Kilo vermek isteyen biri için tamamiyle yanlış. Normal protein + vitamin destekli beslenmesi gerek bu kişinin. Son yazdığın 3 hareket fazlasıyla yeterli bu göbek için. Sen resmen kendi body programından bakıp yazmışın buraya
Lutfen burada tartismayabilir misiniz?
meraba. sizden bir ricam olacaktı. ben göbeğimi eritmek istiyorum ve belimi inceltmek istiyorum acaba banada egzersiz programı yazabilir misiniz? yaşım 17 boyum 1.62 kilom 50 daha önce hiç düzenli spor yapmadım
Bu konuda zerre tecrüben varsa kafamı keserim kasadam.Maksimum 6 aylık bir mazin var bu dalda. Bölgesel definasyon diyorsun. Kız sadece göbekten kurutlmak istiyor vücut kilosunu aşırı derecede düşürmek istemiyor. Sen bu kıza yanlış rehberlik yapıyosun. Bu kız sadece karın çalışması bile yeterli.Şaka gibisin. Süper set dediğin program değil, mola vermeden ard arda 1er set yaparak hareket değiştirmek. Sen gelmişin burada body antrenörlüğü yapmaya gayret gösteriyosun. doğru olanı diyoruz kabul e tmiyosn
Burakk bey size mesaj gonderemiyorum
Bir tecrubeniz var mi mumkunmu sadecd gobekten kurtulmak kilo vermedn
arkadasım bak kendimi bildim bileli sporla uğrasıyorum antrenorluk mezunuyum ifbb de yarışma cıkarıyorum bütün günüm insanlara kür hazırlamakla geçiyo kardesim bak git bir salona hocana sor vücutta en son eriyen bolge neresidir diye buradaki rectus abdominis araştırmanı tavsiye ederim burası tartışma yeri değil bol şans
Benim de göbeğim var sorun etme göbekli bayan daha güzel. biraz daha aşağıda yuvarlak benimki ama göbek ırsi oluyor biliyorsun ki ve bence sende bu oturuş tarzından ve biraz da giydiklerinden kaynaklanıyor mekik çek yüzme biliyorsan bolca yüz ve yüksek bel pantolonlar giy düzleştiğini göreceksin
Hayir ben eritmek istiyorum genetik degil doktor bakti yag tabakasi var dedi
sen k.hidratların bel çevresini kalınlaştyırdığını biliyor musun?
Ama kilo da almam lazim.
kiloyu k.hidratla almaya çalışırsan k.hidrat yağa dönüşür bel çevresinde
dengeli besleneceksin k.hidratı gereğinden fazla tüketme sabahları incirin içine anason koy ve ye 45 gün boyunca gün içinde çerez tüket
32 yıllık diyetisyen tavsiyesi
Cerez de yag yapmaz mi ama kaju vs. Ama ben pilav yemezsem olmaz ki diyetisyenim hergun yememi soylemisti
evet kilo aldırır ama bel çevresinden aldırır vücuduna yayılması için protein lazım
Hmmm mantikli sagolun
Cevap
86Cevap
1 ayda nereye gidiyor ya.
3 ay var onun gitmesine.
Bütün kadınlarda aynı şeyi görüyorum. İşin kolayına kaçma çabası
Kilo nasıl verilir belli. Kardiyo düzenli çalışma kalori hesabı belli 9000 kalori bir kilo yağ yapar.
Ama her zaman kadınlar yol zencefil çayı isem okur mu yok 2 haftada gider mi. O göbek haftada üç gün 45 dakika koşarsan 3 ayda gider.
Ama kilo da almam lazim zayifim
o nasıl gobek.s atlamalık ıp alıcaksın serı serı atlıcaksın 3*5 dakıka. ter atıcan. sonra mavı cok posetını ıster yelek gıbı gıy ıster sar onun ustune kapsanlu bısey gıy kat kat ıste sonra en az 10 dakıka en fazla 30 dakıka hafıf tempo abartmadan kosucaksın. mekık felan da eklersın buna faydasını gorursun gel beraber yapalım aksam sporu bende arkadas arıyorum sırf evde oturmayım dıye (sporcuyum ama olsun nefes acılır ıyı gelır tek sıkılıyom :D ). (yemegıne dıkkat etmelısın gazlı ıcıcekler ws ws)
Uff sorun da kosacak biyer yok yoksa 2 saatte kosarim kotu bir semtte oturuyoruz insanlar cahil mal mal bakiyorlar etrafimiz hep fabrika vs vs :(
bir sorunumdan dolayi gidemiyorum.Para sıkıntısından degil.De ben napicam oturdugumuz evin yukarda 2 kati bos orda kosuyorum hergun ama duz yoldan iyi degil tabi.Peki kosmadan sokakta yurusem olmaz mi
Tanisanacagiz guzel bir semte ama daha 4 5 ay var ozamana kadar da yaz gecer.Artik gercekten rahatca bikini giymek istiyorum.Cok sagolum cevaplariniz icin.
Tatlım işin egzersiz kısmına gelene kadar çok önemli bişeyi atlıyosun demekki. Yani beslenmeden bahsediyorum. O vucudun sıkılaşması için günlük protein alımını çok iyi ayarlamalsın ve en az 2.5 litre su içmelisin kötü karbonhidratlardan uzak durmalısın. Yoksa senin araban ferraride olsa ona iyi yakıt koymadığın sürece istediğin verimi alamazsın. unutmaki bu işin %70i beslenme, %15i spor ve diğer %15i ise dinlenmedir.
Ama sorun da surdaki zayifim ayni anda kilo da almam lazim o yuzden ekmegi cok yemeye gayret ediyorum
yapılan en büyük yanlışlardan bitanesi işte. o ekmeği yediğin için göbeğin erimiyo :) çünkü vucutta yağ oluşumu yapan şeyler şeker tuz beyaz ekmek fastfood beyaz pirinç kızartmalar vs. bunları yediğin sürecek göbeğin erimez. Simdi herkesin günlük yaktığı bir kalori miktarı vardır. Mesela atıyorum seninki 1300 kalori olsun. Yediğin yemek bu 1300 kalorinin üstüne çıkarsa kilo almaya başlarsın ve spor yapmazsan vucudun yağ depolar. Aslında yapsan da depolar ama yapmadığınki kadar depolamaz. Çünkü vücuda gerekenden fazlasını veriyosun mecbur fazlalıklar yağ olarak depolanıyo. işte bunu en aza indirmek için spor çok önemli. Ve sıkılaşman için kilon başına 1 gram proteine ihtiyacın var. yani 50 kilosun diyelim. günde en az 50 gram protein almalısın ve suyunu ihmal etmemelisin :)
Ama ben kilo almak icin hergun pilav yemeye gayret ediyorum (diyetisyenim demisti) e ben ozmn ne yuycem ac mi kalcam
Çok kötü duruyor. Neden düzenli spor yapmazsınız ki? Günümüz şartlarında insan gücünden yararlanılmadığı için günlük kas aktivitesini spor yaparak dengelemelisiniz. Şu an teknolojinin tam insan gücünün kullanılmadığı dönemim en üst seviyesindeyiz. Bundan 30-40 yıl sonra şimdiki insanlar spor yapmamanın acısını çok fena ödeyecekler. Kendinize değer veriyorsanız düzenli spor yapın. Ayrıca, o göbek 1 haftada mı oldu ki 1 haftada yakmayı bekliyorsun? Doğru beslenme+spor ile 2 ayda gidebilir ama yine de genetiğine bağlı. Vücudunun diğer yerlerinde yağ yakma ihtimalin de var. Hayatın boyunca düzenli spor yaptığın sürece o göbek olmaz. Zaten 2 ay yapıp eritip bıraksan tekrar olacak o göbek.
En cok istedigim sey spor yapmak ama gidemiyorum iste spor salonuna nedenini de sormayin maddi sıkıntıdan degil ama gidemiyorum iste.Bende biliyorum saglikli yasam icin spor sart zaten 18 yasindayim calismiyorum da her imkanim var.
koşmak göbeğinizi yok etmez ya da azaltmaz düzenli bir fitness (özellikle ağırlık programıyla) bununla birlikte 1.5 aylık kardiyo diyet ile istediğin forma gelebilirsin... eğer dediklerimi yaparsan çok ciddi söylüyorum halk tabiriyle 90-60-90 vücudun olur... tek basına kosarak elde edeceğin sonuc %1 bile değil.
Ufff herkes farkli diyorr yaaa :( bari bir link atin
bir arkadaş vardı rahmetli yazın pilates kışın patates derdi.haklıydı ve karşı çıkmazdık, çerez tabağındaki yanmamışlardan ayıklamaya devam eder bir sonraki cümlesini beklerdik.arada palavra sıkar gülümsetirdi, dişlerimizi fırçalamayı isterdik.
göbek yok gıbı duruyor sankı belı gerıye cekıp karnını sısırmıssın gıbı yag felan bellı olmuyor...ve sadece kosmakla olmaz ben 1.5 ayda 10 kg verdım ama sadece kosarak degıl
Hayir dik durunca boyle oluyor iste badi giyince cok cikiyor hamilemisin diyorlar bide yaz geldi deniz sezonu :( siz nasil etittiniz ama ben zayifim kilo kaybetmek istemiyorum hatta spora baslayali yarim kilo aldim
Göbek kısmında yaglanmamı var sıskınlıkmı var resımden pek anlamadım ona gore yardımcı olmaya calısayım...birde gobegın sankı regl olan kızların karnı sıser ya oyle duruyor :)
bir garip iste alttan siskin zaten adet duzensizligi var 1.5 aydir olmuyorum zaten ilacla oluyor.Sisirmedim karnimi jep boyle duruyor.Kadin doguma gittigimde karnimda kist olabilir mi dedim elledi yag tabakasina benziyor dedi
artık bundan sonra yaglı tuzlu sekerlı yıyeceklerden uzak duruyorsun :) dıyete baslıyorsun 1 ay boyunca ve sadece kosarak degıl dıger vucut sıkılastıran hareketlerıde yapıyorsun..spor salonuna gıdemem dıyorsan evde yapacagın programı atabılırm..
Cook iyi olur simdi yaziyorum size
tamam yardımcı olabılırsem ne mtlu bana...
çakma foto :) o kilo göbeği değil, bir tür fiziksel hastalık fotoğrafı o, gecen hafta biri bu fotolarla bu hastalık nasıl tedavi edilir diye konu açmıştı :) fotolar aynı :)
O benim zaten omurga egriligiyle beraber gobegimi sormustum.Simdi 1 hafta gecti sonucun degismedigini soylemek icin attim
Zaten kilo gobegi degil zayifim
yazdıkların doğru şimdi :) peki ama omurga eğriliği ile koşup göbek eritmenin alakası ne? :)
Ikisini ayni anda soruyum dedim.Skolyozdan supheleniyordum fotografi cekince de daha bir suphelendim burada bir soruyum dedim gobegi de sormusken sorun bu kotu niyeyim yok masumum :)
peki:) umarım en kısa zamanda halledersin sorununu :)
bir hafta koşsan ne koşmasan ne adam akıllı 1 saat koş duzenli olarak bir ay ve bu bir ay içerisinde beslenmene dikkat et vede mekik ve plates oneririm
Kalbim sıkısiyor hemen 10 dk dan fazla kosamiyorum onu da catida kosuyorum zaten daha dogrusu bos evde
Ama kalbimde bisey yok.Anlamadim gitti
Kimse tanimadigi icin ve gizli oldugum icin sorun yok.
hiçbirşey yapma.böylede güzel.ama arada mekik yaparsan sertliğini korursun göbeğinin.Dikkatimi çeken birşey var`;göbek deliğin biraz geniş gibi?
Evet ama okadar buyuk degil
Olduğun yerde 30 dk durmadan ayaklarını karnına cekerek koş hergün 1 ay sonra farkı göreceksın
Herkes farkli birsey diyor kafam karisti ya biri bir kosmayla olmaz diyor biri baska bisey
sporla icli dışlı vucudu olan bırısıyım ılla vucut fotoğrafımı atayım ınan bana dıye :D zaten sana koş demıyorum olduğun yerde koşar gıbı ayaklarını hızlı hızlı karnına cek 30dk durmadan emın ol 1 ayda gider o göbek sadece dediğimi yap tabiki tatlı şeylerden uzak durmak sartıyla :)
Zaten oyle yapiyorum hergun :) catida.Ama 1p dk dayanabiliyorum kalbim ve sag gogsum agriyor
zamanla 30 dkya cıkar acayıp terlersın ve terlerkende vucudun ısınır vucudunun cıkardıgı ısı sayesınde yağların yanmaya baslar :)
Cok sagolum en mantiklisi sizinki geldi hem zaten ben oyle yapiyordum.p
Göbekmi bu şimdi? Abartilcak bisey yokki niye dert ediyon. Sanki hamile göbeği gibi kocaman da dert yaniyon. Böyle kalsin bence
Hamilemisin diyorlar daha 18 yasindayim.Herkesin dikkatini cekiyor
Mekik çekmen lazım günde 10,12,14,16 4 set çek bir şey kalmaz ama her gün setleri arttır tabi cikolata ve cipsi kesmen lazım ve kola
Yagli hicbir sey yemiyorum ama mekik gobek altindaki kaslara iyi geliyormus ustteki yaglari eritmiyormus o yuzden kosuyorum
www.zayiflamateknikleri.org/.../...esi-390x227.jpg şu iki harekti yap yağ kalmaz
Sag en alttaki cok yakiyor hic dayanamiyorum en zoru da o
Ölücem zannediyorum cok kötu kadiliyor gozumden yas geliyorr anlamadim gitti
zor aşamadasın sana sabah ve akşam olarak 2 kere koşmalısın ve yediklerine kesinlikle dikakt etmelisin yağ, un, tuz, şeker kesinlikle olmamalı full diyet time !
Ama ekmek yemeliyim zayifim kilo da almam lazim :(
Himmm kepeklide mi olmas😞?
göbek kısmına 1 kat strec dola kosarken daha etkılı sonuc alırsın
Zararliymis o
apşeypır al spor salonuna gıtmekten bıktınızmı ıste sıze fırsat apşeypır tam 2 haftada göbek kısmındaki yağlarınızdan kurtuluyorsunuz kargo bedeli dahil **** bana mesaj at yolliyicam sana
Göbeğin fazla yokta. Bu buzlamayı nasıl yaptın paintte mi?
Candy camera telefonumun kamera ozelliginde de var S4
Bir dahakine söyle ben yapayım düzgünce. Photoshop konusunda biraz hassasım da :D
Acil yaptim iste 1 dk mi almadi :)
Sen hayatında göbek görmemişsin.
Şaka bir yana bu işin %70'i beslenme %30'u spor.
Ben pilates tavsiye ederim çok da fazlalık yok aslında.
Biraz diyet ve aylık mekik programına başlarsan çözüm olabilir sanırım.
Euzubillahimineşşşeytanirraccciiiğğm
Mismilla.asdfggkgkkg
koşmanın yanında karın gerdirme hareketleri yap ve diyet uygula.. vücut yağ bölgesel olarak yakmaz.. vücudun çeşitli yerlerindeki yağlar göbekte toplanır en son göbekten yakmaya başlar..
Sen sırf kilo almak için habire gırtlak yemişsin zamanında hatta sırf yağ olarak almışsın, o da toplanmış local olarak.Bölgesel zayıfla, spora da gir
evet o hatayı yaptım hızlı kılo almak adına fasfoota dayandım kılo aldım da ama bu yaglanma cocuklugumdan berı var.Kucukluk fotograflarıma bakıyorum zayıfım ama gobek bıldıgın hamıle gobegı gıbı cıkmıs
1 hafta düzenli mekik çek bırak göbeği kasa bile çevirirsin.
O nasıl bir göbek öyle :D.Bir kıza hiç yakışıyor mu :)).
Mekik çek.Göbek için basenler için olan egzersizler var.Onları yapabilirsiin.
Almis basini gidiyo bacim gobekk
spora devamm ediyoruzz
sabahları karnına poşet sar ve koş gecede yatmadan 30 mekik çek hatırlatmama gerek yok sanırım gündüzde yemekten sakın
Egzersizin etkisi en az 1 ay sonra kendini gösterir, bırakmadan devam et, karşılığını görürsün.
Bu nasil sacma bir istek ya.. bir bitmediniz diycem cidden.. evladim gobek bir anda hele dedigin gibi 1 ayda gitmez maalesef..
1 haftada mucize beklemek saçma spora devam ama bu süreçte yediklerine de dikkat etmen lazım. bir beslenme ve spor danışmanı olarak gerçekten istekliysen yardımcı olurum
1 haftalık koşuyla hiç bir şey olmaz bence. devam...
Hiç bir şey yapma bence.Üzerine bir şeyler giy yeter :)
töbe bismilla kak gidiyos diyo resmen.
alemsin madam :D :D
Ya guru :/
çok bir göbeğin yok ayva göbeği bile denmez sıkı gözüküyo.. o son kalan kısım için bence şekeri azalt çok tatlı yiyosan
ekmek yeme daha az yemek ye akşam yiyip yatma sende yag çok az erir zaten ama göbek hacmi büyük derin gerilmiş mide hacminin küçülmesi gerek
abla bir haftada göbek erimez en aşağı bir buçuk iki ay düzenli diyet ve spor yapmalısın muhemelen bunun sonunda ciddi anlamda düzelme olur
Dukan diyeti. :)) Yalnız kilolu değilsin. Spor yap kalmaz bir şey..
Kusura bakma da göbeğin çok çirkin. Ne yap et kurtul bu göbekten.
Bende ona ugrasiyorum.Siz kotu gobek gormemissiniz en azindan sarkmiyor.
Böyle söylediğim için biraz pişmanım doğrusu. Bu sözüm seni motive etsin olur mu.
Motive olmaya gerek yok evet duzgun fizigim yok ama bunun icin aglayacak degilim.Sagligima bisey olmasin gerisi zaten hallolur.
Çok haklısın. Kusura bakma.
Öneri olarak şöyle söyleyebilirim. Beslenmenize öncelikle dikkat etmelisiniz. Yağ, şeker kullanmayın. Protein ağırlıklı beslenme uygulayacaksınız. Ve son olarak şekli düzeltmek için karnı saran korse kullanmalısınız..
çok ilginç göbeğin baya dışarda.normal değil, beslenme ile alakalı bir sorunun var galiba.kilon orda toplanmış sanki..
Aynen :( zayifim bide.Neyden kaynaklaniuor olabilir kucuklugumden beri var bu gobek
karbonhidratlar orda toplanıyormuş yani bence 2 ay kadar hiç ekmek yeme, yemekleri ekmeksiz ye.yalnızca kahvaltıda biraz ye..aynı şekilde spora devam et..ama özelliikle mekik hareketini hergece yap karnına ağrı girene kadar doğru şekilde yap...faydası olacaktır..ama ayzdığın gibi hemen bir hafta değil..1-2 ay bekle sabret
1 haftada gitsin demiyorum imkansiz zatem ama 1 haftsda hic degisiklik olmadi ama ekmek yemeden kilo alamam ki ben zayifim
hayır ekmek yemedende kilo alabilirsin.ekmeksiz daha fazla yemek yersin çünkü.yemeklerin besin değerleri daha yüksek..ekmek göbeğini şişirir söylemesi...
Göbek önce iyce dışarı çıkıyor gibi olur egzersize devam edince küçülür sen bırakma devam et spora
Bizim spor salonuna gel sen, spinning'e gir göbek içeri kaçar.
:D
O ne demek
Manita mevzusu var galiba yoksa kızlar hızlı kilo vermek istemez
kilo vermek istemıyorummmm.Sadece gobegım gıtsın ıstıyorum zayıfım
zayıfım da ondan kılo vermek ıstemıyorum
Bide civitmasaniz olmuyor demi.Atmaz olaydim resim
Tavuk, salata, su, kepek ekmek agirlikli beslen kosmanin yaninda mekik cek porsiyon kis ogun arttir
sansür de yapmş :D :D 1 ay devamlı koş yemene dikkat et
burada anlamadıgım gormemızı ıstedıgın camasırın mı yoksa gobegınmıı:))
Beni tanimiyorsunuz bile camasiri mi ne yapacaksiniz!
bende onu dıorm ıste sızı tanımıorz ord gostermk ıstedıgn camsırnınmı gobegınmıı
Verdigim ve aldigim cevaplara bakarsaniz sorunuzun ne kadar yersiz oldugunu anlarsiniz ve sorunuzun cevabini da..
hhaha:))
Aşağıda Yorumlarda yağ tabakası var demişsin bence yok gibi ama onun dediği doğrudur bence eritme eritecek sen de o yürüyüşe başla göbek eritmek biraz sürer sabırlı olman lazım
koşmakla göbek erimez
Ne yapmam lazim?
aşırı göbeğin yok ama bölgesel yağlanma olmuş aşırı da değil büyütülecek bir durum yok gizli :) yürüyüş koşu ile terleyerek eritirsin
Ufff yurumekle gobek erimez diyorlarrrr 😔😔😔😔
aşırı göbeğin yok ayrıca bence çok tatlı sevimli bir göbişin var :)
Hii kesin oyledir.Ben biliyorum kotu oldugunu :( moral icin sagolun
valla kötü değil daha ne kötü göbekler var sen zaten ince birisin resimden belli oluyor göbeğin azcık bişi yani takılacak kadar çok göbekli değilsin kısacası iyisin iyi takma kafana anlaştık mı :)
Yok takicam o gobek gidecek artik dar badiler giymek istiyorum hep cuvar gibi seyler olmuyor
zaten incesin yine dar giyebilirsin mesela resimde dar bişiler giymişsin sadece ince ama biraz göbişlisin :)
Iste olmuyoo dar bir badi giydigimde direk o gobek ne diyorlar edebiyat ogrenmenim bile dedi be bir kiza yakismiuor boyle gobek dedii ki gercekten var.Ayanada banada yok gibi gozukuyor ama kiyafrt giyince belli oluuor
resimde dar bişiler giymişsin çok da göze batmıyor yani :)
Resimde bisey mi giymisim allas3n ya :D
:) valla giymişsin işte sonuçta beyaz bişiler gözüküyor buğudan pek belli olmuyor buğulandırmışın resmi :D
Neyse iste gobek eriyince o dar badimle aticam resim burdakilere de agzinin payini vericem
ben de mi ağzımın payını alıcam :( ben bişi demedim ama :) bak bu halin bile bence iyi ama düz bir göbek daha hoş durur tabisi :) resim atacaksan boydan at yine buğularsın resmi :)
kolay mı sandın :) yemekten kesiyormusun yeterince?
Göbek biraz tuhaf duruyor bir şey olmasin? Eline kitle gibi bir şey geliyor mu
Gelmiyor kadin dogum doktoruma sordum elledi biraz yag tabakasina benziuor desi
Anladim canım 1 ayda düzenli sporla eritirsin :)
1 ayda gider mi :D 4 5 ay düzenli çalışman lazım.
Hiii beee 4 ay mi :'((( naptin sen yaaa 1 ay sonra deniz sezonu var ve senelerdir ilk defa denize gidiyorum gobekten dolayi gitmezdim hic ama eritmeye kararliyim 1 ayda olmaz mi diyorsun ki?
Sagolun anladim
sadece koşmakla göbek erir mi
Yagli yiyecekler yemiyorum cok su tuketiyorum kosuyorum egzersiz yapiyorum daha ne yapmam lazim?
Plat yapmalısın. Yürümelisin.
ayrıca iç çamaşırı beyaz güzel bende beyaz boxer giyiyorum
kardiyo yapacan koşmayla erimez ayrıca 1 ayda da erimez 3 ayı gözden çıkar
tanlış yapıyorsun ondan
Nasil yapmam gerekiyor?
nasıl koştugun önemli. her yuruyus spor yuruyusu değildir.
mekik mutlak cekmelisin kilo fazla yok sadece yaglar kasa donmeli
kesınlıkle acele etme 1 haftada gıtmez... hata yapıp zorlarsan sinirler yanar ve kas hıc bır sekılde olmaz.
bazı basit egzersiler var... onları yap ne oldugunu bılıyorsundur
Sey rica etsem link atabilirmisiniz?
Gerek yok ozman nette baya egzersiz var artik bir duzene koyacagim sagolun.
mekik çekmenin çok yararı olur
Oha bu ne.Hamilesin :(
Spor salonuna git fitnes hocası çalıştırsın seni
dik durda çek resmini.öyle çekersen göbek olur.hem tatlı olmuş boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar