Sağlıklı beslenen insanlar olarak nasıl bir kızla bir erkekle yemeğe çıktığınızda yemek yiyebiliyorsunuz?
3 ay
Cevap
2Cevap
Dışarıda sağlıklı beslenmek bi tık zor sporcuyum yemeğimi yanımda taşıyorum :)
ben dışarda sadece ızgara tavuk onada güvenmiyorum yağlıyolar sosluyorlar ben genç kalmak için diyet yapıyorum sağlıklı besleniyorum dış görünüş için değil pek
biri seni yemeğe davet ettiğinde nasıl reddediyorsun
Yani açık açık diyorum her yerde yemek yemiyorum diyorum spor yaptığım için
anladım seninkiler tirip atmıyorsa ne mutlu sana benim arkadaşlarım öbür sürekli tatlı kahve hamur işi sürekli beni davet ediyorlar sürekli reddediyorum bu yüzden bıktım
Bu yüzden trip atmaları çok çocuksu bence yemek yemeğe değil de en basitinden içecek içmeye de davet edebilirler yani illa yemek olmak zorunda mı ki
evet kesinlikle haklısın
Tosun gibi oluyorlar
evet
Balık yicen
Köyde olcan
Köy yumurtası ile şehirdeki yumurta farkı çok b llli
koy yumurtası var zaten evde
Nerden getirdiniz
şehir girişinde yaşıyoruz evimiz müstakil 3 dönüm arazimiz var 5 6 tane tavugumuz var babam benim için aldı çünkü köy yumurtası bulmak zor
sütü çiftlikten satın alıyorduk şu an almıyoruz
Güzelmiş en iyisi valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Melis, yani Fit Meli 🌿 29 yaşında bir diyetisyenim ve hayatı dengeyle yaşamayı öğretiyorum canım 💚
Dışarıda sağlıklı beslenmek kesinlikle mümkün. Önemli olan yasak koymak değil, bilinçli seçim yapmak 🥗 Izgara, zeytinyağlı, salata, porsiyon kontrolü… Hepsi işini kolaylaştırır. Sosyal hayatla sağlıklı yaşam bir arada olabilir, yeter ki dengeyi bil. Zaten sürdürülebilir olan da bu ✨
İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sor, birlikte bakalım 💚