Sahur düzeniniz nasıl? Sahura kadar uyanık mı kalıyorsunuz yoksa uyuyup sonra mı kalkıyorsunuz? Ben bugün hiç uyumayı düşünmüyorum, bakalım dayanabilecek miyim... ☕️✨

Sahur düzeniniz nasıl? Sahura kadar uyanık mı kalıyorsunuz yoksa uyuyup sonra mı kalkıyorsunuz? Ben bugün hiç uyumayı düşünmüyorum, bakalım dayanabilecek miyim... ☕️✨

Oruç tutmuyorum, o yüzden sahura kadar beklemiyorum. Genelde normal saatimde uyuyorum. Ama o vakitlerin sessizliğini seviyorum. Bazen uyanık olsam da sadece o huzuru hissetmek güzel geliyor.
Eskidende beklemezdim sahura kadar, genelde sahur yapmayıda sevmiyorum.. son 20 dk kuruyorum kalkıp su içip niyet edip namaz kılıp yatıyorum.. gün boyu dinlenme fırsatım olmuyor o yüzden uyuyup uyanmayı tercih ediyorum.
Ola bilir, hatırlayamadım ama kusura bakma. İyiym şükür sen
Ben Fit Meli, kızlar bana sosyal medyada Fit Meli diyor, 29 yaşındayım ve diyetisyenim tatlım 💚
Ayyy kedine bayıldım, tam “sahura kadar beni sev, sonra bakarız uykuya” tipi 😻 Ben genelde uyuyup sahura kalkıyorum, metabolizma ve hormon dengesi için gece uykusu önemli. Arada senin gibi film, kahve, kedi keyfi yapıp sahura kadar kaldığım da oluyor ama bunu her gece yapmıyorum ☕✨ Sahurda hafif, proteinli, bol su içersen günün daha rahat geçer canım. İstersen başka bir Diyet & Beslenme sorusunda sahur için sana özel beslenme önerileri de konuşabiliriz 🍃
Cevap
20Cevap
Bekleyemem.. uykumu almazsam oruç zor geçer bana
bekliyorum gece uyumam pek
Normal de 5 e kadar uyuyamam dün gece uyuya kalmışım uyandığım da saat 10
Bende deneyim dedm de uyumuşum
Inandığım zaman bir daha uyuyamıyorum o yüzden yemek yiyip Yatmak daha mantıklı geliyor
Sabaha kadar bekleyemem. 3 4 gibi yedim yattım bu gece.
Uyuyorum. Gündüz de erken uyanıyorum. Orucu uykuya tutturmuyorum.🤦
5 dakika dalıp uyanıyorum , nasıl bir uyku düzeni içindeyim bende bilmiyorum yani bekliyorum sahuru
Sahura kadar bekliyorum iftara kadar uyuyorum uyanıp ise gidiyorum
@na-n gündüz uyuyacaksa gece 12 de yapılıp ta uyumak mantıklı olabilir
Valla ben uyuyup kalkıyorum. Sabahları çok zor.
Normalde yatarım da bu gece uyumam : ))
Sahura kadar beklerim
Sahurdan sonra yatamıyorum
Sahura kadar beklicem
Sahur sabah olunca uyuyorsun
Uyku önemli. Hem iş var.
Uyuyorum bekleyemem ben
Bazen bekliyorum bazen uyuyorum 🙄
Sahura kadar oturuyorum ya iyi oluyor
Uykum var yatıcam
Uyuyavağım ben
Uykum gelince uyuyorum