Ramazan Sahura kadar uyuyan taraf mısın veya sahuru uyumadan bekleyen mi? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Merhaba KS halkı ailesi sahur vaktine kadar uyuyan taraf mısınız veya sahuru uyumadan bekleyen sahurdan sonra uyuyan taraf mısınız Sahura kadar uyuyan taraf mısın veya sahuru uyumadan bekleyen mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben gece 2 de uyurum. çünkü tutmadığım için geç saatlere kadar beklemenin bir anlamı yok benim için. 1 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Önceden sahura kadar beklerdim ama bu sene beklemiyorum sahura uyuyup geri uyanıyorum çünkü diğer türlü daha kötü oluyor 1 0 Yorumla
kimsekimiste200 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl herseferin de uyumicam diyip anin da uyuya kalanlardanim 1 0 Yorumla
yildizzkizz Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl En saçma benim yaptığımdır. Sahura 1 saat kala yatıp geri kalkıyorum. 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Ramazan konusunda 2,5b cevap paylaştı. Uyumam sahura kadar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben gece 2 de uyurum. çünkü tutmadığım için geç saatlere kadar beklemenin bir anlamı yok benim için.
Önceden sahura kadar beklerdim ama bu sene beklemiyorum sahura uyuyup geri uyanıyorum çünkü diğer türlü daha kötü oluyor
herseferin de uyumicam diyip anin da uyuya kalanlardanim
En saçma benim yaptığımdır. Sahura 1 saat kala yatıp geri kalkıyorum.
Sahuru bekleyen tayfadanım
Uyumayan taraf diyelim
Uyumadan bekleyenim
Uyumam sahura kadar