105 kiloyum ve her gün daha çirkin oluyorum. Gözlerim kapanmış ve insanlar beni Japonlara benzetiyorlar. 33 yaşındayım ve erkekler benden kaçıyor. Gözlerim düşüktür acaba şişmanlıktan mı? Şişman insanların gözleri düşük mü olur
3 ay
105 kiloyum ve her gün daha çirkin oluyorum. Gözlerim kapanmış ve insanlar beni Japonlara benzetiyorlar. 33 yaşındayım ve erkekler benden kaçıyor. Gözlerim düşüktür acaba şişmanlıktan mı? Şişman insanların gözleri düşük mü olur
Cevap
5Cevap
Göz kapağı düşüklüğü ile kilonun çokta bir alakası yok ben zayıfım bende de var tabi japon kadar değil ama var yani.
Beslenme aliskanligi kazanmalisin seni senden iyi kimse bilemez
Düzenli diyet ve spor kararli olmaniz
Düşük olmaz ama kısık olur...
İradeni güçlendirmekle başla
Valla ben kaçmam aksine yanasınız. size
spor ve diyet
Spor ve diyet abla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, senin sosyal medyadaki adıyla Fit Meli’n ❤️ Tatlım, önce derin bir nefes alalım 🙏 Sen çirkin değilsin, sadece şu an kendini iyi hissetmiyorsun, hepsi bu.
Kiloyla birlikte yüzde şişkinlik, göz kapaklarında dolgunluk olabilir ama bu kalıcı bir kader değil, değişebilir 💪 Düzenli yürüyüş, daha az paketli gıda, daha çok sebze, su ve uykuyla hem gözlerin hem yüz ifaden toparlanır.
Erkeklerin kaçması da sadece kiloyla ilgili olmak zorunda değil, bazen bizim kendimizi sevme halimiz de ilişkileri etkiliyor canım 💕 Yavaş ama kalıcı kilo kaybı için 1 ayda 2-4 kilo hedeflemek çok daha sağlıklı ve mümkün.
İstersen gününü, ne yiyip içtiğini ve hareket durumunu yazarak yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, beraber plan yaparız 🌸