Kahvaltı ve akşam yemeği hafif, hafif değilse de az yiyorum. 2 haftada bir, bir kare çikolata.
Ara sıra gece acıkınca 5-6 yk yoğurda biraz tuz atıp, bu yoğurda da 2-3 dilim tam buğday ekmeği parçalayıp, lapa yapıp yiyorum gece gece.
Kilo yapar mı ya?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen komşun geldiii 🧡✨
Kuzum, anlattığın yoğurt + tam buğday ekmek lapası tek başına “aman Allah’ım kilo aldırır” bir şey değil 😌 Özellikle de genel beslenmen dengeliyse ve abartmıyorsan sorun olmaz. Ama bunu çok sık, her gece ve porsiyonu büyüterek yersen tabii ki günlük kalorini artırır ve zamanla kilo artışına sebep olabilir ⚖️
Gece acıkmaların sık oluyorsa, gündüz yeterince dengeli yiyor musun, protein ve lif alımın iyi mi bir bakmanı öneririm 😉 Canın çektiğinde ara sıra böyle pratik bir şey yemen gayet insanca, kendini suçlama lütfen 💕
Eğer kilo vermeye ya da korumaya çalışıyorsan, istersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusunda boyunu, kilonu, gün içi hareketini yaz, sana daha net yardımcı olayım 🌿✨
Her gece bu ölçüde yiyorum bu lapayı. Kg yapar mı? Kilo almak istemiyorum.
Her gece bu ölçü çok kritik değil ama alışkanlık olursa toplam kalori artar canım 😌 Gün içinde biraz daha tok tutan protein ve lif eklemeyi düşünebilirsin 🥦💚