Eşim kilomla ve yaptığım yemekle dalga geçip bana hakaret ediyor, bu psikolojik şiddetle nasıl başa çıkabilirim?

ben bunalimda olduğumu söylüyorum üstüme üstüme geliyor benim ya kilomla dalga geçiyor yetmiyor güluyor oda yetmiyor yaptığım yemekle dahi dalga geçiyor ya kavga ediyorum busefer başlıyor sen pisliksin işte sen kopeksin demeler beni çileden çıkartiyor birde suçlu benmişim gibi yapıyor en son heryeri kırıp döktüm sesimi yukselttim bana sesini yükseltme diyor benim sabrımı siniyor katil olacam ondan korkuyorum ya yeminle bezdim ya bu adamdan ekmek almaya gidecek bugün yorgunum diyor la ulan yemeği ben yapıyorum onadami ben gıdım sinir hastası etti beni ya bekarken ağlamam normaldi evlendikten sonra boyle hıçkıra hıçkıra ağliyorum nefesim kesilcek gibi oluyor ne olduğunu da bilmiyorum onunla bile dalga geçti geçen ya nefret ettirecek kendinden taklidimi yapıyor gelde boğma bunu birgün bileklerimi sıktı ve duvarı yumrukladı artık bıktım bundan elini kaldirsa refleks oluyor bende onla bile dalga geçti ya diyorki benden korkuyorsun artık diye bende dedim sen benden kork bir gece bıçağı yersen birtarafina diye ozmn görürsün dedim

Eşim kilomla ve yaptığım yemekle dalga geçip bana hakaret ediyor, bu psikolojik şiddetle nasıl başa çıkabilirim?