Eşim sürekli kilomla ve dış görünüşümle dalga geçiyor, nefret ettiğini söylüyor, bu evliliği kurtarmak için ne yapabilirim?

Eşimle tartıştık 6 yıllık evliyiz bir tane de oğlum var 3.5 yaşında o bana bu zamana kadar bir çok şeyler söyledi yaptı ben bu zamana kadar bir dediğini iki etmedim oysa azıcık sevgi ilgi bile vermedi bugün de tartıştık sen yine kilomu aldın dedi sürekli dış görünüşümle yargılıyor oysaki tam 27 kilo verdim neyse sonra tiktoktan kadınlara bakıp izliyordu beni kıyasladı onlarla ben de telefonu alıp kapattım ondan sonra dışardakiler daha mı çok ilgini çekiyor beni beğenmiyorsun dedim o da dalga geçerek bana dedi ki senin gibi ayıyı mı izleyim dedi ben de sinirlendim sen bana kocalık yapamıyorsun dedim ama bunu sevgisizlik ve ilgisizlik olduğu için dedim o da bunu yanlış anladı sonra bana senden nefret ediyorum zaten içim atmıyordu ama iyice tiksindim senden dedi senle ömür geçmez ben çocuk büyüsün diye bekliyordum dedi oysa benim dediğim sinirle denmiş bir şeydi ben de öyle her şeyi kafaya takan biri de değilimdir normalde bir de onu çok seviyorum ne yaparsa yapsın soğuyamıyorum kızıyorum falan ama çok uzun süre küs kalmadım daha ondan ben de kelime seçiminim yanlış olduğunu fark ettim o yüzden bunu düzeltmek istiyorum bana yaptıklarını hiç unutmadım ama sadece kafamı yastığa koyduğumda içim rahat uyumak istiyorum ben kötü bir şey mi demiş oldum ona kafam çok karışık ne yapabilirim

Ne yapmaliyim
Ona nasıl davranmaliyim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Eşim sürekli kilomla ve dış görünüşümle dalga geçiyor, nefret ettiğini söylüyor, bu evliliği kurtarmak için ne yapabilirim?