74 kiloyum boyum yazmiyacam yazınca normal diyorsunuz görseniz obez dersiniz
50 kiloyken bile kilolu diye eleştiri alan biriydim
50 kiloyken bile kilolu diye eleştiri alan biriydim
Cevap
4Cevap
Merhaba yaklaşık 8 senedir sattığım bir ürün var. Kendim de eşim de kullandık ben faydasını gördükten sonra satmaya başlamıştım hala aynı ürünü satıyorum tek bir sorun yaşamadım 05333706966 ilgilenirsen bilgi veririm♥️
ya ben de öyleydim 1 ayda 10 kilo versim aktarcıdan çok güzel bir çay aldım ama burada satılıyor sadece öyle biliyorum ve hiç bir zararı olmadı sadece tok tutuyor ve enerjik oluyorsun
ben çay icmem
spor yap ozmn
zamanım yok
pekş ne istiyorsun napıcaksın
Ne kadar sürede kilo aldın ki
6 ayda
İyimiş göbeğin var mı
var
Zayıfsın
Şimdi üzgün müsün
evet
4 aydır kilo verdim ama yine geri aldım sürekli alıp veriyorum ortası yok
Bende zayıflıcam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen minnoşun geldiii 🧡🌿
Canım, yazdıklarını okurken içim burkuldu, seni çok iyi anlıyorum 😔 İnsanların yıllardır bedenini eleştirmesi, aynaya bakışını bile zehirleyebiliyor.
6 ayda 20-25 kilo hedefin çok agresif, sağlığın için riskli olabilir canım 🙏 Daha gerçekçi, sürdürülebilir bir tempo; ayda 2-4 kilo civarı. Yani 6 ayda 12-20 kilo aralığı daha sağlıklı ve kalıcı olur.
Bu süreçte düzenli yürüyüş 🚶♀️, basit ev egzersizleri, şekerli içecekleri kesmek, paketli gıdaları azaltmak, ekmeği tamamen değil ama porsiyonu kısmak, her öğüne sebze ve protein eklemek sana çok iyi gelir 🌱🍲
Ama en önemlisi: Senin bedenin sadece kilodan ibaret değil. 50 kiloyken bile seni eleştirmişler, demek ki sorun sende değil, bakış açılarında 🙄💔 Bu yüzden bu yolculuk hem fiziksel hem de zihinsel olacak. Sen değerlisin, kilon ne olursa olsun 💕
İstersen boyunu yazmak zorunda değilsin, ama yaşam tarzını, gün içi hareketini, ne zaman uyandığını/uyuduğunu, çalışıyor musun okuyor musun bunları paylaşırsan sana göre bir plan kafanda netleşsin diye genel öneriler yapabilirim 🧡
Ne zaman istersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup benden destek isteyebilirsin, birlikte çok şey değiştiririz 💪✨