Protein, salata, çiğ kuruyemiş ağırlıklı besleniyorum. Akşam 6 dan sonra yemiyorum zaten. İşim de hareketli.
Normal mi bu kadar incelmek? Tartıda da zaten 1 bucuk kilo vermişim. Çoğu ödem zaten biliyorum ama iyi mi sizce?
Protein, salata, çiğ kuruyemiş ağırlıklı besleniyorum. Akşam 6 dan sonra yemiyorum zaten. İşim de hareketli.
Normal mi bu kadar incelmek? Tartıda da zaten 1 bucuk kilo vermişim. Çoğu ödem zaten biliyorum ama iyi mi sizce?
Cevap
5Cevap
Oncelikle çalışan birimizin gun içinde neler yapıyorsun bunlar zayiflamanda onemli size gore program. hazirlayabilirim
Evet calısıyorum. Hareketli bir işim var.
2 öğün yiyorum evde olursam, işyerinde ara öğün ekliyorum bazen sabah çiğ badem limonlu yeşil cay veya sade türk kahvesi. Öğlen işyerinde full protein salata corba aslında her seyi yiyorum. Pilav yersem 3 4 kaşık. Pilav yemezsem 1 dilim ekmek. Yogurt yumurta çok yiyorum. Kola ve tatlıyı tamamen kestim ve paketli gıdaları. Akşamda salata yogurt protein ağırlıklı. 6 dan sonra yemek yemeyi kapatıyorum. En geç 7
anladım. boy ve kilonuz kaç bolgesel. kilo. alınıyor var mi yoksa vucuda eşit mi aliyorsun
Bel ve kalçadan çok alıyorum. Üstüm almıyor.
Boyum 165 70 di. 68 bucuk kilo oldum Şu an
aşırı bi kilon yok. ama spor aleti. almasında zayiflayabilirsin. Diğer taraftan yazarsan diyet listesi atacağım. ve spor hareketleri
kalçadan 4 cm gitmiş :/
105 di gitsin bi zahmet
gitmesin yaaa :/
Gitsin eskiden 88-73-93 dü ölçülerim
O da iyiymiş. şu an nasıl
91- 79- 101 oldu
Çok iyi dkdkdkdk
onu insanlar birkaç ayda yapıyor
Valla gitmiş ya. Ödem cogu bence
Mesela gun icinde neler yiyorsun kac ogun
2 öğün yiyorum evde olursam, işyerinde ara öğün ekliyorum bazen sabah çiğ badem limonlu yeşil cay veya sade türk kahvesi. Öğlen işyerinde full protein salata corba aslında her seyi yiyorum. Pilav yersem 3 4 kaşık. Pilav yemezsem 1 dilim ekmek. Yogurt yumurta çok yiyorum. Kola ve tatlıyı tamamen kestim ve paketli gıdaları. Akşamda salata yogurt protein ağırlıklı. 6 dan sonra yemek yemeyi kapatıyorum. En geç 7
Bende diyete baslayacagim onerecegin bisey var mi
Motivasyonu nasıl koruyorsun en onemlısı bu benim ıcın:(
Bak benim ilk başta hiç hevesim yoktu hatta zorla diyete basladım ben. Beynim kafam istemeye istemeye. Hatta ilk günden bırakmayı dusundum ama inanılmaz hırs yaptım. Benim cok kilom yok bi 10 kilo fazlam var ama o kadar sağlıksız kilo aldım ki. Kıyafetlerim pantolonlarım olmamaya baslayınca ya gardrop yenileyeceğim ya da eskilere gireceğim dedim sonrasını hayal ettim. En sonunda 2 ay sonra doya doya yiyebileceğimi düşünerek başladım. Devamı geldi
Sakın aç kalarak zayıflayacağını dusunme hatta yeterli kadar kalorini al. Ye ama porsiyon azalt. Şekeri tatlıyı abur cuburu kes. Haftada 1 kendine ödül günü yap.
Diyetisyene git kendin yapmak istemiyorsan kastan verme riskide var yanlış bir şey de. Spor yap yapamazsan yürüyüş 10 bin adım. Bol su xaten
Benim vermem gereken cok kilom var dusundukce gozumde buyuyor sanki gunler hic gecmeyecekmis gibi ama eski halimi cok özlüyorum😣
Verdigini ve mutlu oldugunu dusun her kıyafete girebildiğini. Ben sınır koymasaydım eğer 70 den 90 lara bile çıkardım. Ayıptır sorması kaç kilosun
109 kiloya ciktim 60 kilodan cok stresli donemlerden gectim ve simdi yine dönmek istiyorum eski halime😔
Ölçülerin ne olmuş ki
91- 79- 101
92- 85- 105 di. Hedef 60 kilo.
Bel kalın biraz ama kalça ve göğüsler iyi hatta çok iyi. Boy kaç ki 162 mi
Kilo almadan önce 88-73-93 düm
Belden çok gitmiş ama kalça güzel ya. Oradan gitmesin
165 68 kilo oldum Şu an . 70 dim
Hımm kalçadan hızlı alıp hızlı kilo veriyorsun
Kalça 93 dü benim 60 kiloyken. Tam iyiydi ya
İki kilo vererek bu kadar incelme çok hoş olmuş ya.
90 üstü daha iyi ya, 95-100 arası ideal, boy da iyi senin. Hayatındaki erkek senin gibi değerli bir hazineyi asla kaybetmesin, sonra çok üzülür
Bence ödem gitti. Yavaşlar gibi sonradan ama çok hızlıda iyi değil tabi ama belin gitmesi acayip iyi zaten aynaya bakınca anlıyorum
Evet eski eşimde de ödem çok oluyordu ve ilk başlarda hızlı veriyordu. Sonra yavaşlıyordu.
Evet bence doğru bir diyet uyguluyorum ya
Onun da etkisi var tabi, evde pilates de yap, squat da yap ki küçülmesin popon
Küçülse de ne kadar küçülecek. 165 e 60 kilo yine balıketli.
Evet balıketi ve şahanesin sen. İzmirli misin
İyi akşamlar bu arada
Gayet iyi bence
Bencede
👍👍👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, kızıl saçlı diyetisyen minnoşun geldii 🧡💪
Tatlım, 1,5 haftada 1,5 kilo ve bel/kalça çevresinden bu kadar incelme; özellikle ödem, bağırsak boşalması ve tuz azalmasıyla gayet mümkün ve çoğu kişide görülüyor 🙌 Fazla hızlı değil, korkulacak bir durum da değil. Sadece çok kısıtlamadan, yeterli karbonhidrat ve sağlıklı yağ aldığından emin ol, enerjin düşmesin 🌿 Her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, buradayım 💚