Eşimin eski duygusal ve cinsel konuşmalarını gördükten sonra ondan soğudum, boşanacağım ama o ağlayıp yalvarıyor. Ne yapmalıyım?

Eski konuşmaları görüp bazı şeyleri öğrendikten sonra bir daha eskisi gibi olunmuyor, için ve kafan rahat olmuyor. Aklına hep onlar geliyor. Zaten çok aşık ve seviyor hissetmiyordum kendimi. Bir de üstüne bunlar olunca duygusal ve ruhsal olarak çok uzaklaştım, çok soğudum. Daha birkaç aylık evliyiz ama hiç mutlu değilim ve olamadım evliliğimde. Yol yakınken ayrılmak istiyorum. 1-2 kez evden gittim her seferinde peşimden geldi, kapımda yattı vs yıprattı beni yani. Mantıklı bir tavsiyesi olan var mı? Mutsuzum seninle, yoğun duygular hissetmiyorum ve boşanmak istiyorum diyorum hep zaten o da biliyor. Bir de siz eski duygusal ve cinsel konuşmalarını görseydiniz eşinizin o zaman onları yok sayarak ve unutarak devam edebilir miydiniz? Ve bu tek bir kadınla da değil birçok kadınla.

Eşimin eski duygusal ve cinsel konuşmalarını gördükten sonra ondan soğudum, boşanacağım ama o ağlayıp yalvarıyor. Ne yapmalıyım?