AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
135Cevap
Kendi cinsine bunları diyen de ne bileyim ayrıca kalkmış kendini burada sergiliyorsun iki üç tane yorum alcam bilmem be yapcam diye yazık
Mükemmel ötesi bir fizik. Kalça ve genel olarak vücut hatların bayağı dolgun ve insanın baktıkça bakası geliyor. Bu arada katılıyorum bana göre da kadın dediğin etli butlu olacak. Sakın değişme çünkü bu halinle mükemmelsin.
Sen kendi dünyanda takıl. Ben yanımda inek eti görmek istemiyorum.
Kadın dediğin balık etli dolgun olacaksa mankenler neden zayıf oluyor hadi bunu da cevapla?
Giydiğin kıyafetlerin çoğunda göbeğin çıkıyor ortaya göbeğini saklamak için çekinmiyor musun?
Ya da sana şunu söyleyeyim insanlar neden spor yaparlar en basit fit olmak için değil mi kilo almak isteseler o kadar insan spora gidip uğraşmaz.
Korkunç.
Üstelik 25 kişi beğenmiş bu soruyu.
Hatta29
Bu fotodaki bacım balık etliyse ben balinayim yahu
Balına severiz
Şu egoist tavrınız olmasa iyi anlaşıcaz sizinle kızlar 😔
Kadın dediğin kadın gibi olur, konunun zayıflıkla ya da balık etli olmakla alakası yok.
Önemli olan aura ve formda olmak. Zayıf veya balık etli olmak tamamen göreceli güzellikler.
Güzelsin işte cümleleri uzun uzun yazmaya zayıf kızları da yermeye gerek yok. Senin güzelliğinden hoşlanan illa ki vardır. Herkesin güzellik algısı farklı tabi kadın algısının farklı olduğu gibi.
Tabııkı ben esmer erkek severım baskası sarısın. Neden tek tıp guzellık algısı olusturmaya calısıyorlar anlamıyorum. Dıkkat cekme ıhtıyacı da var tabı
@polen_kulem dikkat çekme arzusu da var tabi lakin insanları kalıba sokmaktan çok olduğu gibi kabul etsek dünya daha çekilir bir yer olacak.
Kadınlar birbirinize düşman oluyorsunuz ondan sonra tüm erkekler aynı diye suçlu çıkarmaya çalışıyorsunuz
Sen bir kere balıketli değil şişmansın hiç Balıketli görmesek bilmesek
Sen fake’’sin ama argümana yazayım; bence de balık etliler daha çekici. Çok zayıflık çekici gelmiyor
Valla guzelsin fizigin dolgun ama minyonlarda guzel yani. Hem sen kadinsin bir erkek guzel diyorsa senin onlara kiz degil demenin alti bos bisey olur.
agzinin tadini bilenler bulussun. benim duygularima tecuman olmussunuz
Herkes seni kıskanıyor herkes sen olmak istiyor
Bence de kadın dediğin balık etli olur. Çok seviyorum balıketli kadınları 🥵🥵🥵
İyi görünüyorsun, bende balık etli, hafif yapılı kadınları beğeniyorum ama bu demek değil zayıf kızları beğenmiyorum, zayıf sevgililerimde oldu
İncecik ve hatları olmayan kızlar bunu beğenmedi 🤣
Kadın dediğin 40 ile 65 kilo arasında güzel 😊
Tamam da niye onları görmüyorsun ve herkesin zevki aynı olucak diye bir şey yok kasmissin
Balık etli hatun gerçekten benimde ilgi alanım acayip çekici geliyorlar ya
Karakteri sağlam olduğu gibi bedeni de sağlam olmalı : )
Yamannnnn
@KelebekSevgili sesin fazla çıkıyor eso sus
Zayıf kız düşünüyorum diyip duruyordun işte al bak demiştim sana balık etli seviyorsundur diye😂😂
Dolgun kadının da güzel yönleri var.
Güzel kıvrımlar, güzel ölçüler vs
Zayıf kadının da güzel yönleri var.
Fit vücut ve sıkı kalça, göğüsler gibi
Kim nasıl olmak istiyorsa öyle olsun🫴 başkasından bize ne?
Haklısın ablacığım biz de işte haftada üç gün spora gideceğiz diye bir yerimizi yırtıyoruz
Evet baligin turu onemli hamside balik sonucta
Sen de haklısın onlar da haklı hepiniz haklısınız
birincisi fiziğin güzel değil ikincisi eminim ki zayıf kızlar senden çok daha asil ve güzel duruyor. böyle konuşarak hemcinsini aşağılamaktan başka bir şey yapmadın
çok doğru konuştun parti kur
@derin_nefes_al teşekkürler😻
@limongrames iticilik işte ya da istememezlik sen dediğinde haklısın
Kadını neden sürekli bedenden arıyorsunuz ve sen de bir kadınsın hem cinsini böyle aşağılamak sence normal bir davranış mı yazık diyecek bir şey kalmamış bu arada çok çirkinsin bu balık etli olmak değil hangi balıksa biraz balinaya kaçmış
Allahın kelamıı bilsin namaz kılsın ağır başlı olsun yeter gerisi mühim değil
Kusurabakma ama benim tercihim her zaman zayıf ve ince olan kadınlardır
Sen zayıf kızları eleştirmeseydin bu yorumu yapmazdım ayrıca balık etki değilsin kilolusun bende 48 kiloyum ve belim ince ben değil insanlar fiziğimi beğeniyor spora gittiğimi sanan oldu şimdi yal yorum:)
Bide kızlara laf etmişsin ama sende popunu çekip atmışsın o ne olacak
Ben balık etliyim hiç de güzel bir şey değil sapık erkekleri çekiyorsun kendine zaten en az 5 kilo vermem lazım
Kadınlar niye erkeklere beğendirmek için bir kalıba giriyor anlamıyorum burada zayıf kızlara neden öfke duyduğunuda anlamadım :)) kim nasıl mutluysa o şekilde bir fiziğe sahip olsun
Manken gibi kızlar var sütun gibi bacaklı kızlar var balık etli değilsin sen kilolusun yağ deposu olmak Kötü bütün kızları manken olmak için zayıflık ilacı alıyorlar
Sevdiği oğlanı zayıf kıza kaptırınca göbekli kızlar
Ben balık etliyim zayıf bacılarım da * gibi kıskanma mors balığı kılıklı karı
T. aş gibi yazdım sansürlemiş
Kadın dediğin böyle şöyle olur diyenler kendine saygısızı yoktır erkek dediğin nasıl olur? Bunu düşünmedim çünkü kadınlar sizler için obje hepsi aynı görünümde olmalı değil mi
balık etli olmalı tabi şu kalçaya baksana avucladın mı ele gelmeli. kemik gelmemeli. takıl bana :D
Şu kilo ve fizik yatakta yorar. Sağa sola çevirsen zorlar. En iyisi kısa ve fit zayıf kızlardır
Yerine gore balik etli hatunlarda iyi ancak zayif ve diri kizlarda hos oluyor. Cinsel iliskide her pozisyona giriliyor. Daha bir zevk veriyor
1.92 boyunda 96 kiloyum. Zayıf kız olmaz bana
Ana düşünceye katılıyorum aslında ama zevkler tartışılmaz
Kız önce mabadının da üstüne kadar çektiğin donunu aşağıya indir biraz 🤣
İyi dedin kral
Balık etli olup göbeği yağı olanlar güzel olmuyor balık etli olup fit olanlar daha iyi bence
Ayrica yazdiğin şeylere patladim hahakd
Bence kız normal abartı kilosuda yok
@Youngboss1 hafif kilolu bana göre abarti değil zaten
Evet biraz var
Balık etli❌
Şişko✅
Hangi fit kraliçe yaktı canını güzelim 🥲 Kendini bu kadar beğensen başkalarını küçümseme ihtiyacı duymazsın tüm basit insanlar gibi seninkide içi boş ego tatmini işte yazık…
Şurada iki üç tane erkeğin ilgisini çekeceksin diye kendi hemcinslerini aşağılaman acınası seviyene inipte kötü yorum atmayacağım
Ve ayriyeten ben zayıf birisi olarak hiç açık giyinmiyorun aksine bol giyiniyorum ama siz etli butlular kendinizi zayif hissetmek için ekstra dar giyiniyorsunuz
Hayır niye kıskansın ki bende balık etliyim hiç sevmiyorum balık etli şişkoları zayıf olmak daha iyi
Balık et şişman olmuyor ki etine dolgun diyoruz
Fasulye kendini nimetten Sayarmış
kilo veremedigin icin zayıflara mı laf atiyon ya zayifim mememde cok guzel kiskanma bence
Mahsun j de Sultana benzemek... Dhchfj ben zayıf seviyorum ablacım
o kızlar zayıf olabilir ama sen kilolu ve basitsin
Çok konuşma ninja
Bencede. Hata zayiflik daha güzel bence kadinda. Senin boy kg nC
Kadın dediğin zayıfkende kiloluykende güzeldir konu tartışmaya kapalı.
Çünkü kilolu kızları cekici bulan erkeğe çaresiz sapık gözüyle baktığınız için
ayn her fotoda gobegini cekiyon knk gobegim cikmasin diye yalvarion
Eski sevgilim balık etli seviyor diye kilo vermeme engel oluyordu oc
Bana göre kadın dediğin ne zayıf ne şişman olacak ortası en iyisi
Tam makinesin. Kuru cubıklar ne anlar. O dalgalanmaları