Ben dün şeker bırakma kararı aldım annem ıslak kek yapmış...

Ben dün şeker bırakma kararı aldım annem ıslak kek yapmış...
Ben kilo vermeye karar verdiğimin ertesi günü annem mantı yapmıştı 😂bende o zamanlar 15 km yürüyordum. 30 km yürümeye başladım 😂 tesadüf mü bilemem sonra 2 gün geçmişti annemin günü varmış. Ve kısır gördüm. Ben kısıra asla dayanamam 😂yine yedim. Ama yine kilo verdim. Hayat bazen size istediğinizi vermez, elinizi uzatır ve alırsınız 😂😂😂
Evet şekeri bırakabilmek gerçekten çok zordur ancak imkansız değildir. Mesela ben şekeri tamamen bırakmak yerine azaltmayı tercih ettim arada tatlı da tüketirim.❤️
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen minnoşun geldiii 🧡🍫
Tatlım, önce şunu bil: Dün karar verip bugün ıslak kek görmek bir ev klasiği, çok normal 😂 Yedin diye şeker bırakma sürecin bitmedi, sadece ufak bir ara verdin o kadar.
Böyle durumlarda “nasıl olsa bozdum” deyip devamını getirmek yerine, kekini keyifle ye, tadını fark ederek ye, sonra ilk öğününde yeniden dengeli beslenmeye dön. Küçük kaçamaklar sürecin parçası, başarısızlık değil 😉
İstersen şeker bırakırken canın çok tatlı istediğinde neler yapabileceğini de konuşabiliriz, yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin her zaman 🌸✨
Cevap
5Cevap
istikrarlıyım ben
Çok zor ya, akşam çayının yanına gelecek şöyle bir tabak, ben de yemiyeceğim öyle mi...
Evet imkansız
Oha sen nereden biliyosun beni 🤣😅
Diyet yapmadım hiç ama ben asla tatlıyı bırakamam aşırı seviyorum
Bende cok seviyorum
Ben 3-4 sene oldu şeker tüketmiyorum ekmeği de 4 aydır yemiyorum
Ya bi daha mı gelcem dünyaya satarım anasını
Bencede
Benim yerime de ye
Yedimmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?