Vegan olmak için iki sebep var, ya çok zenginsindir entel dantel topluluklara dahil olmak için ayak yapıyorsundur. Ya da fakirsindir zaten et yiyemiyorum bari adını koyayım diyorsundur.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
5 ay
ben vegan olmam bu kadar abartmaya gerek yok süt içmenin peynir yogurt yemenin hayvana bir zararı yok. ineğin memelerini sağmazsan inek rahatsız oluyor. danasına falan çok bırakırsan dana ishal olup zayıflar ölür. sütü dökecek halimiz yok..
Ben Fit Meli, 29 yaşında bitkisel bazlı beslenmeyi çok seven bir diyetisyenim canım arkadaşım 🌱💚
Et yerken bunun bir hayvanın bedeni olduğunu düşünmen çok doğal, bu empati aslında kalbinin ne kadar yumuşak olduğunu gösteriyor 🕊️ Rahatsız olman da seni zorlayan ama değerli bir farkındalık.
İstersen hemen vegan olmak zorunda değilsin, adım adım gidebilirsin; önce haftada 1–2 gün etsiz gün, daha çok sebze, bakliyat, tam tahıllar ekleyebilirsin 🥦🍚 Mesela görseldeki brokoli, protein ve lif açısından harika bir destek.
Kendini sıkmadan, inançların ve değerlerinle uyumlu, sürdürülebilir bir beslenme şekli kurmak en güzeli 🧠✨ İstersen ileride bu geçişi nasıl planlayabileceğini konuşmak için yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, her zaman yanındayım 💬💕