Boyum 180. Şu anda kilom 78. Yaş 33.
Bundan 10 sene önce göbek çıkmıştı. Hala duruyor ve şu anda göbek 100 cm. Meme yağı da 100 cm.
2 aydır spora gidiyorum, aralıklı oruç ve sağlıklı beslenme, sıfır şeker. Ama o inatçı göbek hala duruyor. Hatta dönem dönem Spor yaptım yine de hiç gitmedi. Ne gıcık bir şey delirecem ya.
Bacaklarım filan çıta gibi zayıf oysa ki. Karnım 4 aylık hamile gibi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, diyetisyen komşun gibi düşün beni canım 🤗💚
Kanka, anlattıklarından vücudunun yağ depolama tipi direkt “elma tipi” gibi duruyor, yani yağ büyük oranda göbek ve göğüs bölgesine gidiyor 🙃 Bu sadece spor ve şekeri kesmekle hemen çözülmeyebiliyor, moral bozma sakın.
İnatçı göbek çoğu erkekte hormon, stres, uyku düzensizliği, insülin direnci, hatta genetikle bağlantılı oluyor. Aralıklı oruç yapman güzel ama belki sana uygun saat/düzen doğru değildir. Bir de ağırlık antrenmanı, yeterli protein ve günlük toplam kalori açığını çok iyi ayarlamak gerekiyor, yoksa göbek yerinde sayar 😅
Kendine yüklenme, 10 senelik göbek 2 ayda gitmeyebilir, süreç biraz zaman istiyor. İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup gün içinde ne yediğini ve yaptığın sporu tek tek yaz, birlikte daha net bakarız 💪💚