Kilo vermek istersen çözümü kolay. Balık severim, enaz 15 kg fazlan var. 44 bedensin. 85 kg X 0,40 gr = 2,5 lt günlük su tüketmeyen iyidir. Bol yürüyüşün ve mekik, şınav, barfiksin yanında benim gibi olgun, tecrübeli, arzulu, ateşli ve doyumsuz erkekle günlük 3-4 kez seks yapman gerekir. ÇünküSeks Kalbi Korur.
Seks iyi bir kardiyovasküler egzersizdir. Diğer kardiyo egzersizler gibi kalp sağlığını artıracak yararlı bir aktivite olduğu söylenebilir.
• Kalori yaktırır
• Kan basıncını düşürür
• Kasları sıkılaştırır
• Libidoyu artırır
• Kalp krizi, inme (felç), hipertansiyon riskini azaltır
Seks hem kadın hem de erkekte pozitif feedback mekanizma ile çalışır. Yani seks yaptıkça libidonuz artacak, daha sık yapmak isteyeceksiniz. seks yapmadıkça da cinsellikten soğuyacak, libidonuz daha da düşecektir.
Bu durum özellikle kadınlarda daha aşikar görülür. Yani cinselliği “işleyen demir ışıldar” atasözüne benzetebiliriz.
Bu nedenle benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
Yahu net olan şudur. Genetik olarak yağ dokusu belli noktalar da toplanır herkes Te farklıdır bu noktalar.. ama yakıldığında ( kalori açığı oluştuğunda ) tüm vücutta ki yağlar dan eşit harcama olur. Muhtemel sende de genetik olarak göbekte daha fazla toplanmış yani en son eriyecek yok olacak kısım.. detay da yazardıö da uzun
Adet döngüsündeysen normal.. onun dışında bol su iç egzersiz yap
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Allahim o nasil bas3nler o nasil tertemiz bi tenn. Ve ben gobek goremiyorum ovgu almak icin paylastin sanirim. Keske her kadinin senin gibi yertemiz vucudu olsa
Birde kilo vermeye en büyük engel vücudun D vitamini eksikliğidir. Ama sizde kilo yok, göbekde ki kilo diğer yerlere göre bşraz zaman alıyor, takılmayın