Cin musallatından kurtulamıyorum, kabusum neden bitmiyor ?

Merhaba ben 7-8 yaşında olduğumdan beri o varlıkları görüyorum rüyalarımda ve bazende gündüzleri karartı şeklinde.
Artık 30 yaşına geldim ve çok paranormal olaylar yaşadım, bir yakınımın içine girip beni boğmaya bile çalıştılar sürükleyip. Ama o yakınım bunu hatırlamadı, sadece boğazım iz içindeydi. 3 defa yaşandı bu olay. Gerçekten hayatım maf oldu, devamlı bir şeyler kayboluyor, kapılar açılıyor. Hayatıma kim girse beni terk etti, bu olaylardan habersiz olsalar da !! Yeni aldığım eşyalar yırtılıyor sökülüyor kendi kendine. Öyle bir enerjim var ki mağazalarda yanından geçtiğim eşyalar yere düşüyor. Örnekler bitmez, konuya şuraya getireceğim, ben defalarca muska yazdırdım, hacamat yaptırdım bir kere sonra kendim kitaplar aldım okudum, zikir çektim ibadet ettim, devamlı abdestliyim, rukye çok yaptırırdım, zeytinyağı okuyup onu sürdüm.. neler neler ya. Bitmiyor bu kabus. Başka bir evde kaldığım zaman, o gün orada insanlar kötü rüyalar görürler. Nedir bu işin çaresi , ben Türkiye’nin en iyi hocalarına gittim. Tek dedikleri … kapılar açılmış kızım. Diğer alemle olan kapıların açık dediler. Tek fark ettiğim bir ip uçu var hayatımda ne zaman annem yanımda olsa veya benim evime gelse.. çok fazla şey ters gidiyor, biri varsa hayatımda ayrılıyor yahut işten atılıyorum. Günahlara da çok dikkat ederim. Ne olur bir çare veya benim akıl edemediğimi akıl edecek birisi var mı?

Güncellemeler
+1 yıl
Ve şunu yazmayı unutmuşum, ben geleceği görüyorum rüyalarımda. Nasıl oluyor bilmiyorum ama öldüğünü gördüğüm insanlar öldü, hamile olacakları gördüm.. arası fazla geçmedi haber geldi. Çok örnekleri var
Cin musallatından kurtulamıyorum, kabusum neden bitmiyor ?